Hesabım
    ABC, Birkaç Önemli Diziye İptal Kararı Verdi

    ABC; yeni sezon kararlarını açıklamaya başladı..

    "American Housewife" ve "Mixed-ish" komedileriyle "For Life" ve "Rebel" dramaları ABC tarafından iptal edildi. Daha önce “Call Your Mother” komedisinin iptali duyurulmuştu. Kanal, Sam Esmail'den gelen "Acts of Crime" ve "Adopted", "Black Don't Crack" ve "Bucktown" komedileri içinse onay verdi. Tüm projeler ABC Signature yapımcılığında gerçekleşecek. 

    “American Housewife” beş sezon yayınladı ve ABC'de 100'den fazla bölüm kaydetti. Başrollerinde Katy Mixon, Diedrich Bader, Meg Donnelly, Daniel DiMaggioAli Wong ve Carly Hughes yer alıyor. Julia Butters, dizinin ilk dört sezonunda rol aldı ancak rolü 5. Sezonda Giselle Eisenberg devraldı. Rick Wiener ve Kenny Schwartz dizinin başrol oyuncuları.

    "For Life", ABC'de iki sezon yayınlandı. Çıkan haberlere göre, diziyi potansiyel bir üçüncü sezon için diğer satış noktalarına devretme planları var. Dizi, Isaac Wright Jr.'ın hayatından esinlendi ve kısa süre önce Akademi'ye göre "toplumun karşı karşıya olduğu karmaşık sorunları yükselten çok sayıda platform ve türdeki programlar" için ayrılmış olan TV Academy Honors ödülüne layık görüldü. Nicholas Pinnock, Indira Varma, Joy Bryant, Dorian MissickTyla Harris ve Timothy Busfield rol alıyor.

    "Mixed-ish", ABC'de iki sezon yayınlandı ve kanalın popüler komedisi "Black-ish"in bir yan projesiydi. Sekizinci ve son sezon cuma günü yayınlandı. Başrollerinde Mark-Paul Gosselaar, Tika Sumpter, Christina Anthony, Arica Himmel, Ethan William Childress, Mykal-Michelle Harris ve Gary Cole yer alıyor. Tracee Ellis Ross anlatıcı olarak görev yaptı.

    “Rebel”, nisan ayında ilk sezonunu yayınlamaya başladı. Dizi, Erin Brockovich'in hayatından ilham alıyor. Dizide Katey Sagal, John Corbett, James Lesure, Lex Scott Davis, Tamala Jones, Ariela Barer, Kevin Zegers, Sam Palladio ve Andy Garcia yer alıyor. Dizinin baş yapımcıları ise Trip the Light'tan Krista Vernoff ve Alexandre Schmitt, Davis Entertainment'tan Brockovich, John Davis ve John Fox, Andrew Stearn, Marc Webb ve Adam Arkin.

    Onay alan dizilerde ise "Acts of Crime", geleneksel prosedüre yeni bir bakış açısı getirmeyi vaat eden "Mr. Robot” ve “Homecoming” yaratıcısı Esmail'den geliyor. "Adopted", Bruce Campbell tarafından canlandırılan ve ordu dışındaki hayata uyum sağlayan bir Yeşil Bereli hakkında. "Black Don't Crack" ve "Bucktown" çok kameralı komediler. ABC’nin iptal kararları, önümüzdeki sezon için üç yeni komedi ve bir drama

    sipariş ettiği gün yapıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top