Hesabım
    Mini Polisiye "In the Dark", Yakında BBC First'te!

    Bir solukta izlenecek, iddialı bir mini dizi..

    Türkiye'de yakın zamanda yayın hayatına başlayan ve iddialı yapımları izleyicilerle buluşturan BBC First, bu kez dört bölümlük mini dizi In the Dark’ı ekranlara getirmeye hazırlanıyor. Polisiye ve suç tutkunlarının bir solukta izleyeceği mini dizi, 24 Mayıs ve 31 Mayıs tarihlerinde saat 21:55’te Digitürk 114. ve Tivibu 143. kanalda yer alan BBC First ekranlarında yayında olacak.

    Mark Billingham‘ın çok satan romanından uyarlanan In the Dark'ın senaryosunu Ordinary Lies, The Driver gibi yapımlardan aşina olduğumuz Bafta ödüllü Danny Brocklehurst kaleme aldı. Her biri altmış dakikalık dört bölümüyle adeta bir film atmosferi yaratan dizi heyecanı ve gerilimi bir an olsun elden bırakmayan bir hikayeye sahip. Ünlü oyuncu MyAnna Buring (Ripper Street, Downton Abbey, The Twilight Saga) güçlü ve gözü kara dedektif Helen Weeks, Shameless dizisinden hatırlayacağımız Ben Batt ise Helen’in ortağı rolünde yer alacak.

    BBC Firts'ün yayınladığı özete göre; Dedektif Helen, sır perdelerini aralarken uzun süredir kaçındığı iç çatışmasının ortasında kendini buluyor; Zeki ve çalışkan dedektif, hiç beklemediği anda kariyeri boyunca karşılaştığı en zorlayıcı iki vaka içerisine doğru çekilir. Bu sırada hamile olduğunu öğrenmesiyle işler daha da karmaşık bir hal almaya başlar. Güçlü duruşu ile  yaşadığı duygusal dalgalanmaları saklamayı başarsa da karakterimiz büyük bir iç çatışma içerisindedir. Hayatının gayet yolunda gittiği bir anda arkadaşının kocasının çocuk kaçırma sebebiyle suçlandığını öğrenir. Bunun üzerine Helen, olayı araştırmak için doğduğu yere döner ve bu yolculuk sırasında geçmişinden peşini bırakmayan gerçeklerle yüzleşmek durumunda kalır. Manchester'ın karanlık atmosferine çekilen Helen, en yakın ilişkilerini bile sorgulamak zorunda kalır.

    Birini çok sevseniz dahi, bu onu gerçekten tanıdığınız anlamına mı gelir? Geçmişi geride bıraksak da geçmişin peşimizden gelmeyeceğinden emin olabilir miyiz? Polisiye sevenler bu ay sizin ayınız! Nefesinizi tutarak izleyeceğiniz dört saatlik dizi sizi bekliyor. In the Dark, 24 Mayıs ve 31 Mayıs'ta BBC First'te!

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top