Hesabım
    HBO Max, "Friends" Özel Bölümü İçin Sürpriz Bir Video Yayınladı

    Efsane kadro, 27 Mayıs'ta geri dönüyor!

    HBO Max'in birkaç kez ertelemek zorunda kaldığı ve hayranların heyecanla beklediği "Friends" buluşması özel bölümü 27 Mayıs'ta yayında olacak. HBO MAx, kalan günler için heyecanı biraz artırmak için özel bir kamera arkası videosu paylaştı. Dizi, HBO Max'in açılış projelerinden biriydi, şimdi ise birinci yılı kutlamak için önemli hale geldi.

    Pandeminin neden olduğu prodüksiyon molaları nedeniyle özel buluşma birçok kez ertelendi. İlk plana göre Şubat 2020'de çekilecekti ama ekip sete geçtiğimiz nisan ayında girebildi. Özel bölümde Friends yıldızları Jennifer AnistonCourteney CoxLisa Kudrow, Matt LeBlancMatthew Perry ve David Schwimmer tam kadro halinde yer alıyor. Her bir yıldızın, özel etkinliğe katılarak en az 2,5 milyon dolar kazanacağı da iddialar arasında bulunuyor. 

    Dizide ayrıca, David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon ve Malala Yousafzai gibi konuk yıldızlara da yer verilcek.

    2020'de, "Friends"in 10 sezonunun tamamı Netflix'ten ayrıldı ve orijinal dizinin hakları için WarnerMedia'ya 400 milyon dolardan fazlaya mal olduğu söylenen bir anlaşmayla HBO Max'e katıldı. Ülkemizde ise tam tersi bir anlaşmayla dizi BluTV'den Netflix Türkiye'ye transfer oldu. Özel bölümün ise Türkiye haklarını kimin alacağı henüz netlik kazanmadı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top