Hesabım
    Burak Sergen, Sadakatsiz'e Hastaneden Katıldı

    Yayınlanan son bölümde Burak Sergen sürprizi yaşandı..

    Kanal D'nin sevilen ve reytinglerde başarılı sonuçlar elde eden dizisi Sadakatsiz'in yeni bölümünde bir süpriz yer aldı. 19 Mayıs günü yayınlanan bölümde Haluk Güçlü karakterini canlandıran Burak Sergen rol gereği ailesiyle görüntülü görüşme gerçekleştirdi. Sergen, bir süredir tedavi görüyordu ve çekimlere katılamıyordu.

    Yaklaşık bir ay önce durumu ağırlaşan ve Koronavirüs testi pozitif çıkan Sergen'in, yoğun bir tedaviden sonra durumu iyiye gitti ve normal odaya transfer edildi. Zorlu günler geçiren Sergen'in yakınları durumu hakkında sürekli açıklamalarda bulundu ve son olarak başarılı oyuncunun biraz solunum güçlüğü çekse de genel durumunun iyi olduğunu bildirdi.

    Burak Sergen son bölüme hastaneden katıldı ve görüntülü konuşma sahnesinde yer aldı. Tedavisi sona ermek üzere olan Sergen, sonraki bölümler için sete katılacak ve rolünü canlandırmaya devam edecek. Sergen'in tam olarak hangi bölümde tamamen geri döneceği belli değil ama bunun çok uzun sürmeyeceği bildirildi. 

    Sadaktsiz dizisi, kocasının kendisini aldattığına inanan bir kadının hikayesini konu ediyor. Başarılı bir doktor olan Asya, çekirdek ailesi ile mutlu bir yaşam sürer. Yıllardır birlikte olduğu Volkan harika bir eş ve iyi bir babadır. Asya’nın Volkan ve oğlu Ali ile olan mutlu hayatı, bir gün kocasının atkısında sarı saç teli görmesiyle alt üst olur. Asya, kocasının kendisini aldattığını düşünmeye başlar. Dizide, Cansu DereCaner CindorukAlp Akar ve Melis Sezen gibi oyuncular rol alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top