Hesabım
    Sara Ramírez, Yeni "Sex and the City"nin Kadrosuna Katıldı

    Efsane dizi HBO Max'le geri dönüyor..

    Valerie Macon / Getty Images

    Sara Ramírez, Michael Patrick King’in HBO Max için yeniden başlatacağı “Sex and the City”de düzenli bir rolde yer alacak. Ramírez, dizi kadrosundaki yıldızlar Sarah Jessica ParkerCynthia Nixon ve Kristin Davis'e katılarak, komedyen Che Diaz'ı canlandıracak. Logline'ın haberine göre karakter; “Carrie Bradshaw'ın düzenli olarak yer aldığı bir podcast'e ev sahipliği yapan, queer stand-up komedyeni. Che, zeki bir mizahi anlayışa sahip ilerici bir karakter. Aynı zamanda toplumsal cinsiyet rollerine bakış açısını geliştiren podcast'leri popüler olan ve büyük bir kalbe sahip bir karakter."

    Başlangıçta Darren Star tarafından yaratılan “Sex and the City”, 1998'den 2004'e kadar HBO'da oynadı ve New York'ta yaşayan bir grup arkadaşı takip etti. Dizi, 94'ün üzerinde bölüm halinde yayınlandı, kadınların arkadaşlıklarının ve kadın cinselliğinin popüler kültürde temsil edilişi konusunda devrim yarattı. Gösteri bir fenomen haline geldi ve iki devam filmine ilham verdi.

    "Monty Python’s Spamalot"la Tony Ödülü'nü kazanan Ramírez, yıllarca ABC’nin "Grey’s Anatomy" filminde Callie Torres'i canlandırdı ve 2017'de, CBS’in "Madam Secretary" adlı dramasında politika danışman Kat Sandoval rolünü oynamaya başladı. Bu yaz New York'ta prodüksiyona başlaması planlanan 10 bölümlük dizi hakkında çok az şey doğrulandı ama WarnerMedia'nın 19 Mayıs'taki ilk sunumunda yer aldı.

    "And Just Like That…", Carrie, Charlotte ve Miranda hakkında olacak. 30'lu yaşlarındaki karmaşık yaşam ve arkadaşlık gerçekliğinden, hayatın ve arkadaşlığın 50'lerindeki daha da karmaşık gerçekliğine giden yolculuğuna odaklanacak. Ana kadroda yer alan ve Samantha rolünü oynayan Kim Cattrall diziye geri dönmeyecek. Ramírez hakkındaki duyuruda King şunları söyledi: "And Just Like That ..." dizisindeki herkes, Sara Ramírez gibi dinamik yetenekli bir oyuncunun "Sex and the City" ailesine katılması karşısında çok heyecanlandı. Sara, türünün tek örneği bir yetenek. Komedide, aynı anda dramada ve şov için bu yeni karakteri yaratma konusunda heyecanlı ve ilham verici hissediyoruz." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top