Hesabım
    Miguel Ángel Silvestre'den Hande Erçel'e Cevap!

    İki oyuncu, sosyal medyada birbirlerini övdü..

    Sense 8 ve son olarak Sky Rojo adlı dizilerle karşımıza çıkan İspanyol aktör Miguel Angel Silvestre, son dönem adından dah sık söz ettirmeyi başardı. Özellikle Wachowski'lerin projesi Sense 8'le geniş hayran kitlesi edinen oyuncu tüm dünyadan övgüler kazanmaya ve yeni hayranlar edinmeye başladı. Bunlardan bir tanesi de başarılı oyuncularımızdan Hande Erçel.

    Yakın zamanda yaptığı bir açıklamada Miguel Angel Silvestre'yi başarılı bulduğunu belirten Erçel, onunla çalışmak istediğini ve böyle uluslararası bir peojenin harika olabileceğini belirtti. Bu açıklama, Türkiye dizilerini de yakından takip eden İspanya'nın basınında yer buldu ve elbette, haberi başarılı oyuncu da gördü. Silvestre, daha sonra bir Instragram hikayesiyle Erçel'e cevap verdi.

    Erçel'in açıklamasının basında yer alan halini paylaşan oyuncu, not olarak; "Sevgili Hande, haydi hayallerimizi gerçekleştirelim. Ben de seninle çalışmayı isterim." yazdı. Bu post hemen sosyal medyanın da radarına girdi ve her iki oyuncunun da hayranları tarafından paylaşıldı. Hande Erçel'in tekrar bir yanıt verip vermeyeceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz. 

    Silvestre, Sense 8 dizisindeki Lito Rodriguez rolüyle tanınıyor. Daha sonra 30 Monedas adlı dizide yer aldı. Yakın zamanda ise Netflix aracılığyla kendisini Sky Rojo adlı yapımda izleme şansı bulduk. Erçel ise son olarak Azize ve Sen Çal Kapımı dizilerinde boy gösterdi. İlk TV deneyimi ise Çalıkuşu adlı eserin uyarlamasıyla olmuştu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top