Hesabım
    HBO'nun Watergate Dizisi ‘White House Plumbers’tan İlk Görsel!

    Yıldızlarla dolu diziden ilk görsel paylaşıldı..

    HBO, Woody Harrelson ve Justin Theroux'nun başrollerini paylaştığı Watergate dizisi “White House Plumbers”a ilk bakışını sundu. Beş bölümlük dizi, Başkan Richard Nixon’ın kendi siyasi sabotajcıları ve Watergate beyni E. Howard Hunt (Harrelson) ve G. Gordon Liddy'nin (Theroux), gayretle korumaya çalıştıkları başkanlığı kazara nasıl devirdiğini anlatıyor.

    Başrollerde ayrıca, John Dean rolünde Domhnall Gleeson ve Dorothy Hunt rolünde Lena Headey yer alıyor. En son Kathleen Turner'ın diziye katılacağı açıklandı. Diğer ıyuncular arasında, Kiernan Shipka, Ike Barinholtz, Yul Vazquez, David Krumholtz, Rich Sommer, Kim Coates, Liam James, Zoe Levin, Tony Plana, Zak Orth, Nelson Ascencio, Tre Ryder, Gary Cole, Toby Huss ve John Carroll Lynch yer alıyor.

    “White House Plumbers”, kısmen kamu kayıtlarına ve Egil “Bud” Krogh ve Matthew Krogh'un “Integrity” kitabına dayanmaktadır. "Veep" yazarları ve sorumlu yapımcıları Alex Gregory ve Peter Huyck seriyi yarattı ve yönetici yapımcı olarak görev alıyorlar. Şu anda HBO'da genel bir anlaşma altında olan "Veep" programcısı David Mandel, beş bölümün hepsinin sorumlu yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenecek.

    Seriye liderlik etmenin yanı sıra Harrelson ve Theroux, yönetici yapımcılığı üstlenecekler. Gösteri, hem Harrelson, hem de Theroux için HBO'ya dönüşü işaret ediyor. Harrelson, kanalda "True Detective"in ödüllü ilk sezonunda ve Sarah Palin'in 2008 ABD başkanlık seçimlerinde John McCain'in yaşadıklarını anlatan HBO orijinal filmi "Game Change"de rol aldı. Theroux, 2017'de üç sezon sonra yayınlanan ve eleştirmenlerin beğenisini kazanan HBO dizisi “The Leftovers”ta rol aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top