Hesabım
    Godfather of Harlem'in İkinci Sezon Dönüş Tarihi Belli Oldu

    Forest Whitaker'lı suç draması yaz sonunda geri dönüyor!

    Forest Whitaker'ın başrolünü üstlendiği EPIX draması Godfather of Harlem'in sezon ortası finali yayınlandı ve 8 Ağustos'ta yeni bölümlerle geri dönecek. Vincent D'Onofrio, Ilfenesh Hadera, Nigél Thatch, Giancarlo Esposito, Lucy Fry, Rafi Gavron, Antoinette Crowe-Legacy, Erik LaRay Harvey ve Demi Singleton da 1960'ların gangsteri Bumpy Johnson'ın (Whitaker) hayatını izleyen dizide başrolde.

    EPIX, yayımladığı bir basın açıklamasında Harlem'in mafya babasının dönüşü hakkında daha fazla bilgi verdi. “Godfather of Harlem'in ikinci sezonu, Bumpy Johnson'ı, Marsilya'dan New York Limanı'na kadar uzanan eroin hattı olan, kazançlı ve ölümcül “Fransız Bağlantısı”nın kontrolü için New York Suç Aileleri ile savaşırken görecek.

    ABD'nin diğer büyük şehirlerinden siyahi suç patronlarını içeren bir dağıtım sendikasıyla mücadele eden Bumpy, arkadaşı Malcolm X’in siyahi ekonomik milliyetçilik mesajından etkilenir. İddialı planı sadece İtalyanlar'ın değil, eşi Mayme'nin de meydan okumalarıyla karşı karşıya kalır. Kızı Elise, rakip Adam Clayton Powell, savcı Robert Morgenthau ve hatta Malcolm'un kendisi ona karşıdır. Harlem'in babası, 1964'ün renkli, çalkantılı yılında suç yeraltı dünyasının ve sivil hakların çarpışmasını bir kez daha ekrana yansıtacak.

    İlk sezon, 2019 yılının sonbahar aylarında prömiyer yaptı ve toplam 10 bölüm halinde yayınlandı. Oldukça iyi övgüler alan dizinin puanlama sistemi olan platformlardaki karşılığı da yüksek. İkinci sezon ise geçtiğimiz nisan ayında başladı ve 5 bölüm yayınlanarak sezon arasına girdi, devam bölümleri 8 Ağsutos'ta yayınlanmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top