Hesabım
    Sam Keeley, ‘Joe Exotic’ Dizisinde John Finlay'i Canlandıracak

    Peacock serisi için bir başrol daha belirlendi.

    Sam Keeley, yaklaşan Peacock dizisi “Joe Exotic”te John Finlay'i oynayacak. Finlay, Joe Exotic'in hit Netflix belgesel dizisi “Tiger King”de adı geçen eski eşlerinden biriydi. Geçen hafta, Nat Wolff'un Exotic'in bir başka eski eşi olan Travis Maldonado'yu oynayacağı açıklandı. Finlay, daha önce duyurulan dizinin başrollerinde Carole Baskin'i oynayacak Kate McKinnon ve Joe Exotic'i oynayacak John Cameron Mitchell'e katılmış oldu.

    Diziye, Brian Van Holt'un eklendiği de duyuruldu ve John Reinke'yi oynayacağı açıklandı. Keeley, kısa süre önce Paramount Network drama dizisi “68 Whiskey”de ve Netflix mini dizisi “The English Game”de rol aldı. Diğer televizyon çalışmaları arasında “Dublin Murders” ve “Misfits” yer alırken, uzun metrajlı filmleri arasında “The Cured”, “In the Heart of the Sea”, “The Siege of Jadotville” ve “Anthropoid” yer alıyor.

    Aynı adı taşıyan Wondery Podcast'ine dayanan “Joe Exotic”, büyük bir kedi tutkunu olan Carole Baskin'i (McKinnon) merkezine alıyor. Egzotik hayvan sever arkadaşı Joe Schreibvogel (Mitchell), büyük kedilerini kâr için kullanıyor. Carole, hızla artan bir rekabet üzerine girişimini durdurmaya karar verir. Ancak, Carole'un sırlarla dolu bir geçmişi vardır ve ortalık kızıştığında Joe, onun ikiyüzlülüğünü ortaya çıkarmak için her şeyi yapar. Sonuçlar, işin ne kadar tehlikeli bir noktada olduğunu kanıtlıyor.

    Etan Frankel, UCP'le yaptığı genel anlaşma kapsamında yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. McKinnon, Wondery'den Hernan Lopez, Marshall Lewy ve Aaron Hart'la birlikte başrol oynamanın yanı sıra yönetici yapımcılık yapıyor. UCP aynı zamanda stüdyo olarak da hizmet verecek. Justin Tipping pilot bölüm de dahil olmak üzere ilk dört bölümü yönetecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top