Hesabım
    Melissa Barrera, Netflix Draması ‘Breathe’in Başrolünde!

    Dizi, bir hayatta kalma mücadelesi anlatacak..

    Emma McIntyre/Getty Images

    Melissa Barrera, Netflix drama dizisi “Breathe”te başrol oynayacak. Dizinin, şubat ayında yayıncı tarafından sipariş edildiği duyurulmuştu. Barrera, küçük uçağı Kanada'nın vahşi doğasında düştüğünde kendini güvenli bölgesinini dışında bulan ve hayatta kalmak için savaşması gereken bir Manhattan avukatı olan Liv'i canlandıracak.

    Barrera, oyunculuğa kendi memleketi Meksika yapımı olan “Siempre tuya Acapulco” ve “Tanto amor” gibi dizilerde rol alarak başladı. Ayrıca, yayın hizmetinin ilk İspanyolca orijinali olan “Club de Cuervos”ta rol aldı. ABD ve Avrupa izleyicisi onu en çok yaratıcısı Tanya Saracho olan Starz dizisi “Vida”daki başrol performansıyla tanıyor.

    Yeni proje üç sezon sürdü ve geçen yıl birinci sınıf kablo yayındaki macerasını finaliyle tamamladı. Daha sonra Barrera, Lin-Manuel Miranda'nın “In the Heights” film uyarlamasında Vanessa olarak görünecek. Film, 11 Haziran'da sinemalarda ve HBO Max'te gösterime girecek. Ocak 2022'de vizyona girmesi planlanan korku filmi serisi “Scream”in yeni versiyonunda da kendisini izleme şansı bulacağız.

    Netflix, “Breathe” için altı adet birer saatlik bölüm sipariş etti. Martin Gero ve Brendan Gall dizinin ortak yazarlığını ve yürütücü yapımcılığını üstlenirken, Gero, Quinn's House Production şirketi altında yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Warner Bros. Television diziye stüdyo olarak hizmet verecek. Gero ve Quinn's House, geçen yıl Universal Television'a geçmeden önce WBTV'de genel bir anlaşma altındaydı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top