Hesabım
    Netflix, ‘Shadow and Bone’a İkinci Sezon Onayı Verdi

    Sevilen fantastik dizi Shadow and Bone, macerasına devam edecek.

    Fantezi dizisi “Shadow and Bone”, Netflix tarafından ikinci sezon için yenilendi. Yayıncı pazartesi günü Geeked Week sırasında duyuruyu yaptı. Baş yapımcı ve şovmen Eric Heisserer ile ana oyuncular Jessie Mei Li, Archie Renaux, Freddy Carter, Amita Suman, Kit Young, Danielle GalliganCalahan Skogman ve Ben Barnes ikinci sezonda geri dönecek.

    Aynı zamanda baş yapımcı da olan Leigh Bardugo'nun çok satan Grishaverse kitap serisine dayanan dizide Shawn Levy, Loom Studios adına projede yer alan Pouya Shahbazian ile birlikte şirketi 21 Laps Entertainment aracılığıyla yapımcılığa geri dönüyor. Heisserer yaptığı açıklamada, "Grishaverse'e geri dönmekten ve bu sevimli karakterlerin, özellikle Milo'nun hikayelerini sürdürmekten onur ve heyecan duyuyorum." dedi.

    Fold adlı, büyük bir karanlık fırtınayla ikiye ayrılan efsanevi Ravka krallığında geçen “Shadow and Bone”, 23 Nisan'da Netflix'te ilk kez yayınlandığında anında bir hit oldu ve yayıncının En İyi 10 listesinde 1 numaraya ulaştı. ABD, Avustralya, Almanya, Rusya, Brezilya, İspanya, Türkiye ve Güney Afrika dahil 79 ülkede ilk 10 listesine girdi. Netflix'e göre, ilk 28 gün boyunca diziyi 55 milyondan fazla hane izledi ve gösteri ayrıca Bardugo'nun Grishaverse romanlarından birkaçının New York Times'ın çok satanlar listesine geri dönmesine yardımcı oldu.

    Geçen yıl, Netflix için “Stranger Things” ve “Unsolved Mysteries”in de yapımcılığını yapan Levy ve 21 Laps Entertainment şirketi, yayıncıyla ilk bakış anlaşmasını uzattı ve kapsamını genişletti; Levy ayrıca, kısa süre önce Ryan Reynolds, Zoe Saldana, Jennifer GarnerMark Ruffalo ve Catherine Keener'ın oynadığı Netflix filmi “The Adam Project”in yönetmeni ve yapımcısı olarak prodüksiyonu tamamladı

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top