Hesabım
    Kevin Hart Komedisi ‘Die Hart’, Macerasına Devam Edecek

    Die Hart, ikinci sezon onayı almayı başardı

    Kevin Hart'ın aksiyon-komedi dizisi “Die Hart”, ikinci sezon için resmen yenilendi. Ücretsiz, reklam destekli Roku Kanalı'nda yer alan dizinin ikinci sezonunun ismi "Die Harter" olarak belirlendi ve kanal, "Die Hart"ın ikinci sezonunu sipariş ettiğini duyurdu. Hart, yaptığı açıklamada, “Roku Kanalı'nda 'Die Hart'a verilen inanılmaz tepkiyi görmek harikaydı. İzleyicilerine yeni bir sezon getirmek için Roku ile ortak olmaktan dolayı heyecan duyuyoruz.” dedi.

    Dizi, Roku'nun yenilediği ilk eski Quibi orijinali oldu. Aslında, “Die Hart” geçen eylül ayında Quibi tarafından ikinci bir sezon için yenilenmişti ama platform kapanınca durumu belirsiz bir hal aldı. Ocak 2021'de Roku, 75'ten fazla gösteriyi içeren bir anlaşmayla Quibi'nin varlıklarını satın almak için 100 milyon dolar civarı bir fiyat ödedi ve anlaşmayı tamamladı.

    20 Mayıs'ta Roku, ABD, Kanada veya İngiltere'deki herkese ücretsiz olarak sunulan Roku Originals olarak yeniden adlandırılan 30 Quibi şovunun prömiyerini yaptı. İlk hafta sonu boyunca eski Quibi yayınları Roku Kanalı'nda ücretsiz olarak yer aldı. Roku'ya göre Die Hart, yayın yapan hane sayısı açısından hizmette şimdiye kadarki en büyük prömiyerin sahibi oldu.

    İlk sezonda olduğu gibi, "Die Hart"ın ikinci sezonu da Hart's Laugh Out Loud'un kendi yapım bölümü olan LOL Studios tarafından üretilecek. “Die Hart”ın ilk sezonunda Kevin Hart, John Travolta, Nathalie EmmanuelJosh Hartnett ve Jean Reno rol aldı. Hart dışında, Roku ve LOL ikinci sezon için oyuncu kadrosunu onaylamadı. Her biri 7-9 dakikalık 10 bölümden oluşan “Die Hart”ın ilk sezonunda Kevin Hart, komedi yardımcısı olmaktan bıkmış kurgusal bir versiyonunu oynuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top