Hesabım
    Zoey’s Extraordinary Playlist, İkinci Sezon Sonunda İptal Edildi

    NBC'den hayranları üzen haber geldi ama hala umut var.

    NBC, ikinci sezon sonunda Zoey's Extraordinary Playlist'e iptal kararı verdi. Çıkan haberlere göre, müzikal drama dizisinin üçüncü sezonda yayın hizmeti Peacock'a taşınma konusunda görüşmeler oldu ama bu hamle şimdilik sonuç bulmadı. Dizinin ortak yapımcısı olan Lionsgate Television'ın bir sözcüsü de diziyi diğer satış noktalarına satma planları olduğunu söyledi.

    Dizide, Jane Levy, San Francisco'da yaşayan bir bilgisayar kodlayıcısı olan Zoey Clarke olarak rol aldı. Olağandışı bir olaydan sonra Zoey, bir anda popüler şarkılar aracılığıyla çevresindeki insanların en derindeki istek, düşünce ve hislerini duymaya başlar. Oyuncu kadrosunda Levy'le birlikte Alex Newell, Skylar Astin, John Clarence Stewart, Mary Steenburgen, Andrew Leeds, Alice Lee, Michael Thomas Grant, Kapil TalwalkarLauren Graham ve Harvey Guillén yer alıyor.

    “Zoey's Extraordinary Playlist”, Kim Tannenbaum, Eric Tannenbaum, Paul Feig, David Blackman, Daniel Inkeles ve Sam Laybourne'le birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapan Austin Winsberg tarafından oluşturuldu. Dan Magnante, Jason Wang, Emily Fox, Samantha McIntyre ve Robert Sudduth yardımcı yapımcılar olarak görev yaptı. Michele Greco baş yapımcıydı. Dizi, Lionsgate ve Universal Television tarafından ortaklaşa çekildi.

    “Zoey's Extraordinary Playlist”, yenileme-iptal durumu hakkında hâlâ haber bekleyen son kalan NBC şovlarından biriydi. Hala belirsizlik içinde olan diğer iki dizi ise “Manifest” ve “Good Girls” dizileri. Kanal şimdiden şu dizileri ise yeniledi: “The Blacklist”, “Chicago Fire”, “Chicago Med”, “Chicago PD”, “Kenan”, “Law & Order: Organized Crime”, “Law & Order: SVU”, "Mr. Mayor”, “New Amsterdam,” “Transplant” ve “Young Rock”. Daha önce "This Is Us"ın altıncı sezonuyla sona ereceği duyurulmuştu, "Brooklyn Nine-Nine"ın bu yaz sekizinci sezonuyla sona ereceği de açıklandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top