Hesabım
    Camdaki Kız "Hayri" Kim?

    Camdaki Kız finalinde ortaya çıkan karakter merak konusu oldu?

    Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanan ve Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisi sezon finalini yaptı. Yayınlandığı günden beri en sevilen ve en çok izlenen dizilerden olan Camdaki Kız'ın bu bölümü de yine büyük ses getirdi. Özellikle sosyal medyada gündeme oturan dizi, güzel bir sezon finaline imza atarken akıllarda yeni bir soruyla izleyiciyi baş başa bıraktı.

    Sezon finalinde ortaya çıkan ve yüzünü göremediğimiz bir karakter herkesin merak noktasını oluşturdu. Uyarlanan eserin de önemli unsurlarından biri olan bu karakterin ismi "Hayri" ve kendisini sezon finalinde bir otel çalışanı olarak gördük. Peki, kim bu Hayri karakteri? ve önümüzdeki sezon hangi ünlü oyuncu tarafından canlandırılacak? İşte bu soruların cevabı büyük merak konusu.

    Kitapta Hayri bir şofördür ve çalışmak için Anadolu'dan İstanbul'a gelmiştir. Türkan adlı bir kadınla evli olan Hayri, aynı zamanda üç çocuk babasıdır. Nalan ve Hayri, hayatlarının onları getirdiği noktada bir yakınlaşma yaşarlar ve birbirlerinden destek alırlar. ELbette, dizi uyarlamasında Hayri karşımıza bambaşka bir şekilde çıkabilir. Bunu önümüzdeki sezon göreceğiz.

    Peki, Hayri karakterini kim oynayacak? Final bölümünde yüzü görünmeyen karakter için bir süredir dedikodular vardı. Burcu Biricik, Nur Sürer, Hande Ataizi, Tamer Levent, Selma Ergeç, Devrim YakutHamza Yazıcı, Tuğrul Tülek ve Şerif Erol'un başlıca rollerini üstlendiği dizide Hayri karakteri için Uraz KaygılaroğluBurak Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil'in adları geçiyor. Bunun cevabını da erken bir haber gelmezse gelecek sezon alabileceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top