Hesabım
    Jason Momoa'lı "See", Üçüncü Sezon Onayı Aldı

    İkinci sezon öncesi izleyicilere müjdeli haber geldi.

    Apple TV Plus, çekimleri Toronto'da devam eden, başrolünde Jason Momoa'nın yer aldığı kıyamet sonrası draması "See"ye üçüncü sezon onayı verdiğini duyurdu. Dizinin erken yenilenmesi, yayıncının 27 Ağustos'ta yapmayı planladığı ikinci sezon prömiyerinden önce geliyor ve yeni bölümler her cuma haftalık olarak yayınlanacak.

    Önümüzdeki sezon, Momoa'nın karakteri Baba Voss'un kardeşi Edo Voss olarak bir başka aksiyon yıldızı Dave Bautista'yı dizide göreceğiz. Tüm insanlığın görme duyusunu kaybettiği uzak bir gelecekte geçen “See”de ikinci sezon, Baba Voss'un ailesini yeniden bir araya getirmek ve onu çevreleyen savaştan ve siyasetten kaçmak için mücadele etmesiyle başlayacak.

    Yayıncının bu sezonun hikayesiyle ilgili açıklamasına göre, Baba Voss'un kardeşi Edo Voss'un ortaya çıkışı ailesini daha da fazla tehdit edecek. Eden Epstein (“Sweetbitter”) da dahil olmak üzere bir dizi yeni oyuncu ikinci sezonda Bautista'ya katılıyor. Bunlar arasında Tom Mison (“Watchmen”), Hoon Lee (“Warrior”), Olivia Cheng (“Warrior”), David Hewlett (“The Shape of Water”) ve Tamara Tunie (“Flight”) yer alıyor.

    Apple TV Plus'ın "See" filminin yürütücü yapımcı kadrosu Steven Knight, Francis Lawrence, Peter Chernin, Jenno Topping, Jim Rowe ve Jonathan Tropper'dan oluşuyor. Tropper, aynı zamanda showrunner olarak da görev yapıyor. Chernin Entertainment ve Endeavor Content dizinin yapımcılığını üstleniyor. Dizi, tamamen görme yetisini kaybetmiş olan ya da zayıf görmeye sebebiyet veren sorunlar yaşayan oyunculardan oluşan kadrosuyla özel bir ödülün de sahibi oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top