Hesabım
    Robert Rodriguez, The Book of Boba Fett'i Yönetecek

    Rodriguez, Star Wars evreninde yer almaya devam ediyor

    Başrol oyuncusu Temuera Morrison, Robert Rodriguez'in The Book of Boba Fett'in birden fazla bölümünü yönetmek için Star Wars evrenine döndüğünü doğruladı. Rodriguez, Sin City ve Alita: Battle Angel'ın yanı sıra çok sevilen Spy Kids serisinin ve kült film Desperado'nun ödüllü yönetmeni. Rodriguez, The Mandalorian'ın son dakika ihtiyaç duyulan yedek yönetmeniydi ve buna rağmen "Chapter 14: The Tragedy"le dizinin en iyi bölümlerinden birini sunmayı başardı.

    Rodriguez'in ikinci sezondaki bölümü, Morrison'ın artık paralı asker ve suikastçı Fennec Shand (Ming-Na Wen) ile çalışan ikonik ödül avcısı Boba Fett rolüyle Star Wars serisine dönüşünü müjdeledi. Fett, kendine özgü Mandalorian zırhının iadesini talep etti ve sonunda Din Djarin'le bir ittifak kurarak Grogu'yu Moff Gideon'un pençelerinden kurtarmasına yardım etti. The Mandalorian'ın ikinci sezon finali, ödül avcısının geçmişten günümüze hayatını keşfedecek olan spin-off projesi The Book of Boba Fett'in adeta bir tanıtımı gibiydi. Başrollerini Morrison ve Ming Na-Wen'in paylaştığı dizinin çekimleri kısa süre önce tamamlandı ve Aralık 2021'de galası yapılacak.

    Morrison, Rodriquez'in The Book of Boba Fett'in birden fazla bölümünü yönettiğini doğruladı. Morrison, aynı zamanda dizinin yapımcılığını da üstlenen Rodriquez'in yanı sıra The Book of Boba Fett'te yer alan "harika yönetmenler" olduğunu da belirtti. Morrison; "Birkaç tane bölüm yönetmesi için Robert'i geri getirdiler. İşin içinde başka harika yönetmenler de var. Şimdi yaptığımız şey zor bir iş. Covid, sağlık ve güvenlik düzenlemeleri ile yepyeni bir sistem var." dedi.

    Alita, Sin City ve From Dusk Till Dawn gibi filmlerin yanı sıra Rodriguez, "Meksika Üçlemesi" ile tanınır. Üçleme, 1992'de El Mariachi ile başlayan, 1995'te Desperado ile devam eden ve 2003'te Once Upon A Time in Mexico ile sona eren bir dizi neo-western aksiyon filminden oluşur. The Mandalorian'ın neo-western estetiğini ve etkilerini paylaşması muhtemel. Yönetmen, Morrison'ın "The Tragedy" adlı Mandalorian bölümünde Fett'in yeni ve heyecan verici bir yanını göstermesine izin verdi. Bu yüzden, umarız The Book of Boba Fett de aynı sayıda dinamik aksiyon sahnesine sahip olur. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top