Hesabım
    ‘The Morning Show’un İkinci Sezonundan Fragman ve Tarih!

    Ödüllü drama, ikinci sezonuyla geri dönüyor

    The Morning Show”, Apple TV Plus'ta, 17 Eylül'de ikinci sezon için geri dönecek ve döndüğünde, kurgusal sabah haberleri programında işler çok farklı görünecek. Alex Levy (Jennifer Aniston) ve Bradley Jackson (Reese Witherspoon), toksik bir ortamda ve korkunç eylemleri örten bir kanalda çalıştıklarını canlı yayında ulusa açıklamaya karar verdiler. İkinci sezon başladığında, onlar ve çevrelerindeki herkes, bu etkileyici duyurunun etkilerini yaşamaya devam edecekler.

    Apple TV Plus'ın yayınladığı fragmanda izlendiği gibi, UBA, ulusal haber akışını anında yanıt olarak kesti ama görünüşe göre daha fazla işlem yapılacak. Buna Alex'in kendisini bir yıldız yapan şovdan ayrılması da dahil. Bu durum, bir takım olacaklarını düşünen Bradley'i rahatsız ediyor. Bu sırada Mitch, geri planda kalmak istemiyor ve hikayenin kendi tarafını anlatarak manşetlere çıkmayı hedefliyor.

    Fragman ayrıca, UBA yönetim ekibine katılan, teknoloji dünyasının yetenekli ismi olan Stella Bak rolündeki Greta Lee, sabah haberleri ekibinin yeni üyesi Eric Nomani rolünde Hasan Minhaj ve kendisini Alex'le röportaj yaparken bulan bir UBA haber spikeri olan Laura Peterson rolünde Julianna Margulies'i görmemizi sağlıyor. The Morning Show'un ikinci sezonu 10 bölümden oluşacak ve her hafta cuma günleri yayınlanacak.

    Aniston, Witherspoon ve Carell'e ek olarak, ikinci sezonda Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Bel Powley, Desean TerryJanina Gavankar ve Tom Irwin geri dönecek. The Morning Show'un ilk sezonu, başlangıçta karışık eleştiriler aldı ama bölümler ilerledikçe hız kazandı. Ödül cephesinde, Jennifer Aniston için SAG Ödülü ve Crudup için Critics Choice Ödülü ile Emmy Ödülü getirdi. “The Morning Show”un yürütücü yapımcı kadrosunda Aniston, Witherspoon, Kerry Ehrin, Michael Ellenberg, Kristin Hahn, Lauren Neustadter ve Mimi Leder yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top