Hesabım
    Neal McDonough, ‘American Horror Story’nin 10. Sezon Kadrosunda

    McDonough, son olarak Van Helsing'le karşımıza çıktı

    Son olarak Van Helsing dizisinde rol alan, Yellowstone oyuncusu Neal McDonough, Ryan Murphy'nin FX dizisi American Horror Story'nin Double Feature adlı 10. sezonunda Dwight “Ike” Eisenhower rolünü oynayacak. McDonough'un canlandıracağı karakter 34. ABD Başkanı değil, aynı ada sahip farklı bir karakter olacak.

    McDonough, Macaulay Culkin, Frances Conroy, Leslie Grossman, Billie Lourd, Sarah Paulson, Evan Peters, Adina Porter, Lily RabeAngelica Ross ve Finn Wittrock'la birlikte rol alacak ve dizinin yeni yüzlerinden biri olacak. American Horror Story: Double Feature iki hikayeden oluşacak: Biri deniz, diğeri kum temalı atmosferden oluşacak.

    Seri, 25 Ağustos Çarşamba günü FX'te başlıyor ve ertesi gün Hulu'da yayınlanmaya hazır olacak. Mart ayında Murphy, AHS teaserlarının yeri olmaya devam eden Provincetown'daki sette oyuncular Culkin ve Grossman'ın olduğu bir fotoğrafı paylaştı. McDonough, kendisinin de başrolde olduğu Boon'un çekimlerini ve baş yapımcılığını kısa süre önce tamamladı. Ayrıca, yakın zamanda Screen Gems'in yeniden çektiği Resident Evil: Raccoon City'de rol aldı.

    McDonough'un uzun metrajlı filmleri arasında Monsters of Man, Sonic the Hedgehog, The Warrant, Captain America, Minority Report ve Game Over, Man! yer alıyor. TV kredileri arasında Robert Zemeckis'in Blue Book Projesi ve Netflix'in Altered Carbon dizisi yer alıyor. Yakın zamanda Van Helsing ve The 100 gibi dizilerde de rol aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top