Hesabım
    Netflix Dizisi Another Self'in Oyuncu Kadrosu Açıklandı

    Tuba Büyükstün'ün başrolde olduğu dizinin kadrosu belli oldu

    Tuba Büyüküstün'ün başrolünde yer alacağı ve Netflix adına çekilecek olan yeni yerli diziden ilk detaylar geldi. Adının Another Self olacağı açıklanan dizinin oyuncu kadrosunun son hali resmen açıklanmış oldu. Daha önce, dizide Büyüküstün'e Algı Eke ve Büşra Pekin'in eşlik edeceği konuşuluyordu ama bu ikilinin projede olmayacağı öğrenildi. 

    TV dünyasının tanınan ve sevilen yüzlerinden Seda Bakan'ın Leyla rolüne hayat vereceği dizinin kadrosuna katılan yeni isimlerden biri müzisyen ve oyuncu Murat Boz oldu. Daha önce Seda Bakan'la "Öldür Beni Sevgilim" filminde başrolü paylaşan Murat Boz, gelen son haberlere göre OGM Pictures'la el sıkıştı ve dizinin ana kadrosunda dahil oldu.

    Okul arkadaşı olan ve hala en yakın arkadaşlar olarak hayatlarına devam eden üç kadının hikayesine odaklanacak dizide, içlerinden birinin ağır bir hastalığa yakalanmasıyla hayatları değişecek ve sonraki süreç izleyicilere aktarılacak. Bu karakterin adının Sevgi olduğu biliniyor ve Büyüküstün tarafından canlandırılması bekleniyor. 

    Dizinin kadrosunda adı geçen isimlere sevilen oyuncular Serkan AltunorakRıza Kocaoğlu ve Fırat Tanış da eşlik edecek. Dizinin senaryosunu Nuran Evren Şit kaleme alırken, Burcu Alptekin yönetmen koltuğunda oturacak. Çekimlere yakın zamanda başlanması ve dizinin en geç 2022 yılında izleyiciyle buluşması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top