Hesabım
    "Saygı"nın İkinci Sezonunun Çekimleri Başladı

    BluTV, ilk set görüntülerini paylaştı

    BluTV'de yayınlanan Behzat Ç. spin-off dizisi Saygı ilk sezonuyla BluTV'de yer aldı ve izleyicilerden tam not almayı başardı. Bu beğeni sonrası ikinci sezon onayı çıktı ve çalışmalar başladı. BluTV, yayınladığı yeni görsellerle set çalışmalarının başladığını açıkladı. Dizinin kadrosunda iki yeni transfer geldi ve görsellerden biri bu haberi duyurmuş oldu. 

    Türkiye'nin önemli dijital platformlarından olan BluTV’nin, Behzat Ç.'de yer alan karakter Ercüment Çözer’in kendi adaletlerini sağlamaya kararlı iki gençle karşılaşması üzerinden hikayesini oluşturduğu "Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi"ne transfer olan ikili, son olarak Çukur adlı dizide yer alan Damla Sönmez ve Sarp Akkaya oldu. 

    Saygı'nın ilk sezonunda başrolde yer alan Nejat İşler'e, Boran Kuzum ve Miray Daner eşlik etmişti. Sarp Akkaya ve Damla Sönmez’le kadrosu daha da güçlenen dizinin çekimleri başladı. Paylaşılan iki görselde set çalışmalarının başladığı duyuruldu ve Damla Sönmez, elinde senaryoyla poz verdi. Böylece ilk transfer bu şekilde duyurulmuş oldu. 

    Bir Ercüment Çözer Dizisi, Behzat Ç. - “Bir Ankara Polisiyesi” dizisinin anti-kahramanı olan Ercüment Çözer’in hayatına odaklanıyor. Toplumun yozlaşmasına karşı kendi adalet sistemini uygulayan Ercüment Çözer'in hayatı, kendisi ile aynı amaca yönelik hareket ettiğini düşündüğü iki genç ile tanıştığında bambaşka bir hal alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top