Hesabım
    "Yargı" Dizisi Pek Yakında Kanal D'de!

    Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz başrollerde..

    TV dünyası yaz sezonu ve sonbaharda başlayacak yeni sezon için iddalı projelerini açıklamaya başladı. Bunların en önemlilerinden biri, Kanal D ekranlarında yer alacak olan "Yargı" dizisi olacak. Daha önce adı Rekabet olarak açıklanan ama rafa kalkan yapım, bu kez resmi olarak onaylandı ve çekim hazırlıklarına başladı.  

    Ay Yapım imzalı yeni dizinin başrollerinde, daha önce Netflix dizisi Aşk 101'de birlikte rol alan Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz paylaşıyor. Sema Ergenekon’un hikayesini yazdığı dizi, daha önce başka bir kanal için planlanmıştı ama proje iptal olmuştu. Son gelen bilgilere göre, diziyi önümüzdeki sezon Kanal D'de izleyebileceğiz. 

    Ada Masalı isimli dizinin çalışmalarıyla meşgul olan Ali Bilgin’in Yargı dizisinin yönetmen koltuğunda da oturacağı söyleniyor.  Dizinin senaryosu hakkında detay bilgiler henüz yok ama avukatların rekabeti üzerine bir yapım olacağı biliniyor. Kaan Urgancıoğlu, Aşk 101'den sonra verdiği kısa bir aradan sonra yeniden TV ekranlarına dönüyor.

    Yargı'nın çekimlerine bu yaz sonunda başlanması planlanıyor. Dizinin önümüzdeki sonbahar aylarında yayında olması ve yeni sezonun iddalı yapımları arasında yer alması da kanalın hedefleri arasında. Ulusal kanallar, son günlerde peş peşe önemli dizi projelerini duyuruyor ve tam normalleşme sürecinin de gelmesiyle set haberlerinin çoğalmasını bekliyoruz. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top