Hesabım
    Netflix, ‘The Crew’, ‘Mr. Iglesias’, ‘Bonding’ ve ‘Country Comfort’u İptal Etti

    Netflix, dört komedi dizisini birden iptal etti

    Netflix, büyük bir temizlik yaptı ve komedi dizileri “The Crew”, “Mr. Iglesias", "Bonding" ve "Country Comfort"u iptal ettiğini açıkladı. Hem “The Crew”, hem de “Country Comfort” sadece bir sezon yayınlanırken, “Bonding” ve “Mr. Iglesias” iki sezon sürdü. Netflix, Kevin James'in yapımcılığını üstlendiği ve başrolde oynadığı tek kameralı bir komedi dizisi geliştirmesi için bir anlaşma imzalamış ve The Crew ortaya çıkmıştı.

    Ek olarak Netflix, “Mr. Iglesias” sonrası Gabe Iglesias'la bu yaz çekilmesi planlanan bir dizi stand-up spesiyalinin üçüncüsü ile çalışmaya devam edecek. Netflix ayrıca, kara komedi “Bonding”in yıldızı Rightor Doyle'la da bir geliştirme anlaşması imzaladı. Netflix, adı geçen dört diziye birden aynı anda iptal kararı verdi ve topluca duyurdu.

    Platform,The Upshaws adlı diziye ise devam kararı aldığını bildirdi. İlk sezon 10 bölüm halinde yayınlanmıştı. İkinci sezon ise 16 bölüm olarak onaylandı. Mayıs ayında yayıncıya giriş yapan dizide, Bennie Upshaw  karakteri (Mike Epps), Indianapolis'te siyahi, işçi sınıfı bir ailenin reisi olarak karşımıza çıkıyor. Epps, büyüleyici, iyi niyetli bir tamirci ve sadece doğru adımlar atmak ve ailesine bakmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Karısı Regina (Kim Fields), iki genç kızı (Khali SpragginsJourney Christine), ilk doğan oğulları (Jermelle Simon), başka bir kadından (Gabrielle Dennis) olan diğer oğlu (Diamond Lyons) ve alaycı baldızıyla (Wanda Sykes) hayat mücadelesi veriyor. Upshaw'lar, birlikte bir sonraki seviyeye geçmeye kararlılar

    Netflix'in ayrıca yapımcılığını Will Smith'in üstlendiği ve başrolde oynadığı bir saatlik komedi-varyete özel programı ve Los Angeles Lakers'ın ön ofisinde yer alan bir hikayeyle, Mindy Kaling, Elaine Ko ve Jeanie Buss'tan oluşan yaratıcı kadrolu isimsiz bir komedi dizisi, geliştirme aşamasında yer alıyor. Yeni sezon öncesi başka iptal ve onay haberlerinin de gelmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top