Hesabım
    Lily Rabe, HBO Max'in Seri Katil Dizisi "Love and Death" Kadrosuna Katıldı

    Love and Death'in oyuncu kadrosu yıldızlardan oluşuyor.

    American Horror Story'nin yıldız isimlerinden Lily Rabe'in yeni dizisi Love and Death olacak. HBO Max'te yayınlanacak olan dizi, başrollerine Elizabeth OlsenJesse Plemons ve Patrick Fugit gibi popüler isimleri yerleştiriyor. Mini dizi Love and Death, kiliseye düzenli olarak giden bir çiftin hikayesini anlatıyor.

    Love and Death'in yönetmenliğini The Leftovers'ın yürütücü yapımcısı olarak tanıdığımız Lesli Linka Glatter üstlenecek. Dizi, Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs isimli kitaptan ilhamını alıyor. Kurgusal olmayan bir hikayeyi aktaran kitap, Candy Montgomery'nin gerçek hikayesini anlatıyor.

    Love and Death, Texas'ta küçük bir kasabada yaşayan çifti odağına alıyor. Çift, düzenli olarak kiliseye gidiyordur. Ta ki bir ev kadını aklını yitirip baltayla rastgele insan öldürmeye başlayana kadar. Elizabeth Olsen, Candy Montgomery'ye hayat verecek ve baltayla insan öldüren kadın olarak karşımıza çıkacak. Lily Rabe, Candy'nin kurbanlarından Betty Gore'u canlandıracak. Jesse Plemons, Gore'un kocası Allan Gore'u canlandıracak. Patrich Fugit ise Candy'nin kocası Pat Montgomery rolüyle dizide yer alacak. Love and Death, 1980'li yıllarda geçecek.

    HBO Max yapımı Love and Death'in yürütücü yapımcılığını David E. KelleyNicole Kidman ve Per Saari üstleniyor. Aynı zamanda Candy isimli başka bir dizinin daha çekildiği biliniyor. Elisabeth Moss, Candy'nin başrolünü üstleniyor ve dizi, Hulu platformu üzerinden yayına girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top