Hesabım
    Netflix, Cursed Dizisini İlk Sezon Sonunda İptal Etti

    Fantastik dizinin yayın hayatı bir sezon sürdü

    2020 yılında prömiyer yapan ve tek sezonu yayınlanan Cursed için iptal kararı geldi ve artık, ikinci sezon olmayacak. Netflix, Kral Arthur efsanesinin önemli bir karakterine dayanan fantastik diziyi bir sezonun ardından sessizce iptal ettiğini açıkladı. İlk olarak oyuncuların anlaşmalarından çıkıldı ve diğer fırsatları takip etmeleri için serbest bırakıldılar.

    Oyunculara duyurulan bu haber sonrası sezon iptalinin geldiği de öğrenildi. Dizi, fantastik ve tarihi hikayeleri sevenlerin ilgisi çekmiş olsa da değerlendirme kriterlerinde ve puanlama sistemi barındıran sitelerde sınıfı geçemedi. Netflix, bunun üzerine yeni bir sezon yapmama kararı aldı. Dizinin başka bir platformda devam etme hamlesi hakkında ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

    Büyük yetenekler Frank Miller ve Tom Wheeler'ın resimli kitabına dayanan Cursed, daha sonra Gölün Leydisi olarak adlandırılacak olan ve Katherine Langford'un canlandırdığı genç kadının gözünden Arthur efsanesinin farklı bir yorumlaması. Langford, daha önce 13 Reasons Why dizisinde ve Knives Out filminde rol almıştı.

    İlk sezonu geçen yıl 17 Temmuz'da yayınlanan Cursed, doğal dünyanın yok edilmesi, inanç baskısı, savaşın anlamsızlığı ve imkansızın karşısında liderlik etme cesareti gibi temaları işledi. Miller ve Wheeler, yürütücü yapımcılık yaptı. Wheeler ayrıca showrunner ve yazar olarak görev yaptı. Alex Boden yapımcı, Silenn Thomas ise yardımcı yapımcı olarak projede yer aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top