Hesabım
    Kumail Nanjiani, "Homeland Elegies" Dizisinin Yıldızı Olacak

    Marvel yıldızı Kumail Nanjiani FX ile anlaşma imzaladı.

    Eternals ve Obi Wan Kenobi gibi yılın en önemli yapımlarında izleyeceğimiz Kumail Nanjiani'nin başrolü olacağı yeni dizi projesi açıklandı. Yıldız oyuncunun yeni dizisi Homeland Elegies olacak. Nanjiani aynı zamanda Homeland Elegies'in yapımcılığını üstlenecek.

    The Big Sick filmiyle başarı yakalayan ve Hollywood'un en sevilen isimlerinden birine dönüşmeye başlayan Kumail Nanjiani'nin gelecek projesinin Homeland Elegies olacağı resmi olarak açıklandı. FX mini dizisi olan Homeland Elegies, 2020 yılında okuyucularıyla buluşan ve iyi eleştiriler alan kitaptan uyarlanıyor. Kurgu otobiyografi olan Homeland Elegies, politika, kültür, kader, Pakistanlı göçmen bir ailenin Amerikan çocuğu olmanın yarattığı bölünmüşlük gibi konulara değiniyor.

    Homeland Elegies, Akhtar ve babasının ilişkisine odaklanıyor. Pakistanlı bir aile olmanın Amerika'ya ve Pakistan'a aidiyet hissetmede yaşattığı zorluk dizide işlenen temalardan biri olacak. Kitap, 2020'nin en iyi 10 kitabı listesine girmişti. Aynı zamanda Barack Obama'nın 2010'larda en çok beğendiği kitaplar listesine girmeyi başardı. The New York Times, The Washington Post, Time Magazine, Publishers Weekly, Entertainment Weekly gibi önemli mecralardan tam puan alan Homeland Elegies'in konusuyla Ramy ile benzerlikler taşıdığı görülüyor.

    Oren Moverman, Homeland Elegies'in yönetmenliğini üstlenecek. Moverman, 2009'da hayata geçirdiği The Messenger filmiyle tanınıyor. Dizi 8 bölüm olacak ve FX kanalında yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top