Hesabım
    Anna Torv, HBO Uyarlaması "The Last of Us" Kadrosuna Katıldı

    Mindhunters'ın yıldızı Anna Torv, The Last of Us için anlaşma imzaladı.

    Oyun stüdyosu Naughty Dog'un en popüler oyunu The Last of Us, bir HBO dizisine dönüşüyor. Çekimleri bir süredir devam eden dizinin oyuncu kadrosuna yıldız bir ismin daha eklendiği açıklandı. Fringe ve Mindhunter dizilerinin başarılı oyuncusu Anna Torv, The Last of Us'a katıldı. (Spoiler içerir.)

    Açıklamalara göre Anna Torv, The Last of Us'ın sevilen karakterlerinden Tess'e hayat verecek. The Last of Us oyununun yardımcı karakteri ve kilit karakterlerinden biri olan Tess, salgında Joel'ın yanında olmasıyla biliniyor. Aynı zamanda Joel ve Ellie'nin kurtulması için kendini feda ettiği de bilinenler arasında yer alıyor. Oyunun ilk kısımlarında Joel ve Tess, Fireflies ekibinin başında bulunuyordur ve amaçları çalınan silahları yeniden bulup getirmektir. İkilinin yeni görevi ise , 14 yaşında bir kız olan Ellie'yi bölgeden çıkarmaktır. Tess, herkesin enfekte olmuşlarla mücadele ettiği bu apokaliptik dünyada ayakta kalmayı başaran sert bir kadın olarak tanınır.

    The Last of Us'ın başrolünde Joel rolüyle The Mandalorian'ın yıldızı Pedro Pascal ve Ellie rolüyle Game of Thrones'taki performansıyla akıllara kazınan Bella Ramsey yer alacak. Gabriel Luna Joel'in genç kardeşi Tommy'ye, Nico Parker ise Joel'in kızı Sarah'ya, Merle Dandridge Fireflies'ın lideri Marlene'e hayat verecek. Kantemir Balagov dizinin pilot bölümünü yönetiyor. Chernobyl dizisiyle büyük başarı yakalayan Craig Mazin ve Carolyn Strauss, The Last of Us'a imzasını atıyor. HBO'nun The Last of Us'ı ne zaman izleyici karşısına çıkaracağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top