Hesabım
    David Harbour, Stranger Things 4. Sezonunda Baba İmajından Çıkıyor

    David Harbour, Stranger Things'in yeni sezonu hakkında konuştu.

    2016 yılından bugüne devam eden Netflix fantastik dizisi Stranger Things, 4. sezonuyla kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor. Dizinin yıldız oyuncularından David Harbour ise 4. sezonda sonunda baba imajından kurtulacağı için seviniyor. Oyuncu, yeni sezon ile ilgili konuştu.

    Son olarak Hellboy ve Black Widow aracılığıyla izleyici karşısına çıkan David Harbour'un kariyerindeki en büyük çıkışlarından biri Stranger Things ile olmuştu. Oyuncu, dizide Eleven'ın manevi babası, aynı zamanda kasaba şerifi olarak dizide rol alıyor. Ancak Harbour'un sözlerinden, baba rolünden sıkılmaya başladığı anlaşılıyor. Oyuncu, Jim Hopper'ın Stranger Things 4. sezonda geçireceği değişimle ilgili şu sözleri sarf etti:

    "Bu sezon Hopper hakkındaki ilginç şeylerden biri de, onu birçok kez baba olarak gördük, ama ben onun savaşçı yanını ortaya çıkarmak istedim. Çünkü biliyorsunuz ki baba olduğunuzda dünyadaki varlığınız azalmaya başlar. Daha çok 'baba' imajı içinde olma konusunda aşağılanırsınız. Bunun için çok da hazır değilim. Varlığımı göstermek istiyorum."

    Jim Hopper'ın bir önceki sezondaki ölümü, herkesi üzmüştü. Ancak yeniden canlanacak olması da büyük bir spoiler olarak yerini aldı. 80'li yıllarda geçen Stranger Things, aynı zamanda Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona Ryder, Gaten Matarazzo, Natalia Dyer, Charlie HeatonJoe Kerry gibi isimleri yıldızı yapıyor. Stranger Things'in 4. sezonu, 2022'nin Nisan ayı içerisinde yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top