Hesabım
    Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz Başrollü "Yargı" Dizi Ekibi Bir Araya Geldi

    Yargı dizisi için harekete geçildi.

    Yargı dizisi izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor. Netflix dizisi Aşk 101'de uyumlarını kanıtlayan oyuncular Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrolünde yer aldığı Yargı dizisi ekibi bir araya geldi. Çekimler öncesi okuma provası yapan ekipten görseller paylaşıldı.

    Ay Yapım'ın hayata geçireceği Yargı dizisi, Kanal D ekranlarında izleyici karşısına geçecek. Dizinin ekibi, okuma provaları için bugün bir araya geldi. Yargı'nın çekimlerinin çok yakında başlayacağı belirtiliyor. Böylece yeni sezonda iddialı bir yapım daha izleyeceğiz gibi görünüyor.

    Menajerimi Ara, Ufak Tefek Cinayetler, Cesur ve Güzel, Arka Sıradakiler, Medcezir gibi Türkiye televizyonlarında büyük ses getiren yapımlarda imzası bulunan Ali Bilgin, Yargı dizisinin yönetmenliğini üstleniyor. Gümüş, Kara Para Aşk, Melekler Korusun ve daha birçok yapımın senaryosunu kaleme alan Sema Ergenekon ise Yargı'nın senaryosunu kaleme alıyor.

    Yargı dizisi, bir avukat ve bir savcının hikayesini anlatacak. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun canlandıracağı avukat ve savcının yolu bir cinayet nedeniyle kesişir. İkili arasında bir rekabet yaşanacaktır. Dizinin oyuncu kadrosunda Deniz ve Urgancıoğlu'nun yanı sıra Uğur Aslan, Hüseyin Avni Danyal, Mehmet Yılmaz AkZeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Başak Gümülcinelioğlu, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Ece Yüksel, Özlem Çakar, Arda Anarat, Onur Durmaz, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş gibi isimler yer alacak.

    Yargı'nın yayın tarihi henüz belirtilmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top