Hesabım
    Jabari Banks, "Fresh Prince of Bel-Air" Yeniden Çekiminde Başrol!

    Will Smith'in yerini Jabari Banks aldı.

    Will Smith'in yıldızı olduğu 90'lı yılların popüler dizisi Fresh Prince of Bel-Air, yeniden çekiliyor. Genç Will Smith'in yerini ise Jabari Banks'in alacağı resmi olarak açıklandı. Yeni Fresh Prince of Bel-Air dizisini Peacock yayınlayacak.

    Batı Phileladelphia'lı olduğu ayrıntısı verilen Jabari Banks'in Fresh Prince of Bel-Air'in yıldızı olacağı açıklandı. Banks, yaptığı açıklama ile birlikte hayallerinin gerçek olduğunu ifade etti. Peacock, şimdiden Fresh Prince of Bel-Air'in 2. sezonu için şimdiden sipariş verdi. Orijinal yapımın yaratıcı isimleri Andy ve Susan Borowitz, yeniden çekimin yürütücü yapımcısı olarak görev alacak. Onlara yine orijinal yapımdan tanıdığımız Quincy Jones ve Benny Medina eşlik edecek. 

    Orijinal dizinin konusu ise şöyle: Will, Philadelphia'nın fakir mahallelerinden birinde yaşayan genç bir adamdır. Mahallesinde yaşayan tehlikeli insanlarla sorun yaşamasının ardından Will’in annesi, oğlunu kız kardeşi Vivian ve kayınbiraderi Philip’in yanına göndermeye karar verir. Kaliforniya’da lüks bir mahalleye taşınan Will, bilmediği bu dünyaya uyum sağlamaya çalışırken kendisini beklenmedik durumların içinde bulur.

    Peacock, Fresh Prince of Bel-Air'i 2022 yılı içerisinde izleyici karşısına çıkaracak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top