Hesabım
    Rebecca Hall'un Yönettiği Netflix Draması "Passing"den Fragman

    Sundance'te beğeni toplayan filmden ilk fragman

    Rebecca Hall, bu yılın başlarında Sundance Film Festivali'nde evrensel beğeni toplayan kamera arkasındaki ilk uzun metrajlı filmi “Passing”le oyunculuktan yönetmenliğe geçişi hakkında mükemmel eleştiriler aldı. Hall, Tessa Thompson ve “Loving”le Oscar adayı olan Ruth Negga'yı bir araya getiren ilk yönetmenlik denemesi için Nella Larsen'in 1929 tarihli aynı adlı romanını uyarladı. Netflix, “Passing”in ilk fragmanını yayınladı.

    Netflix'in yayınladığı resmi özete göre: “Passing, 1920'lerin sonlarında, New York'ta Harlem Rönesansının zirvesi sırasında zıt taraflarda yaşamayı seçen iki siyahi kadının, Irene Redfield (Tessa Thompson) ve Clare Kendry'nin (Ruth Negga) hikayesini anlatıyor. Yaz ayı, bir öğleden sonra, tesadüf eseri eski çocukluk arkadaşlarını yeniden bir araya getirdikten sonra, Irene isteksizce Clare'in evine girmesine izin verir ve burada Clare, kendini Irene'in kocasına (André Holland), ailesine ve çok geçmeden geniş sosyal çevresine sevdirir. Irene, bir zamanlar istikrarlı varlığının Clare tarafından alt üst edildiğini fark eder ve film, takıntı, baskı ve insanların dikkatle inşa edilmiş gerçekliklerini korumak için kendilerine ve başkalarına söylediği yalanların sürükleyici bir incelemesine dönüşür.”

    Hall'un “Passing” kadrosunda Thompson ve Negga'nın yanı sıra, André Holland, Bill Camp, Gbenga Akinnagbe, Antoinette Crowe-Legacy ve Alexander Skarsgard da yer alıyor. Filmin görüntü yönetmenliği, Tom Ford'la birlikte “A Single Man”de birlikte çalışan ve Joel Edgerton'ın yönettiği “The Gift” ve “Boy Erased” projelerini çeken görüntü yönetmeni Eduard Grau tarafından yapıldı. Netflix, “Passing”i 27 Ekim'de sınırlı sayıda kopyayla sinemalarda gösterecek ve ardından, 10 Kasım'dan itibaren Netflix'te yayınlanmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top