Hesabım
    Mahershala Ali, Julia Roberts'lı ‘Leave The World Behind’ın Kadrosunda

    Netflix filminin arkasında Sam Esmail var.

    Yaklaşan Blade filminin bir yönetmen bulması ve Apple Studios'un Swan Song filminin çıkış tarihi belirlemesiyle Mahershala Ali yoğun bir döneme giriyor ama bu durum onu hiç yavaşlatacak gibi görünmüyor. Deadline'ın haberine göre, iki Oscar Ödülü sahibi yıldız oyuncu, Netflix gerilim filmi Leave the World Behind'da Julia Roberts'a katılmaya hazırlanıyor.

    Mr. Robot'un yaratıcısı Sam Esmail'in yönetmek ve uyarlamak için projede olduğunu söylediğine göre, heyecanımız daha da tavan yapabilir. Rumaan Alam'ın aynı adlı romanından uyarlanan film için ilk olarak Denzel Washington'ın adı geçmişti ama işler değişti ve rolü Ali kaptı. Filmin yapımcılığını Red Om Films şirketi aracılığıyla Roberts, Esmail Corp aracılığıyla Esmail ve Chad Hamilton üstlenecek. Alam, yapımcılığını üstlenecek, Red Om'dan Lisa Gillan ve Marisa Yeres Gill de yürütücü yapımcı olarak yer alacak.

    Alam'ın romanından uyarlanan Leave the World Behind, uzun bir hafta sonunda bir araya gelmeye zorlanan, birbirine yabancı iki aile hakkında korkunç bir hikaye. Sürükleyici ve kışkırtıcı Alam'ın üçüncü romanı, ebeveynlik, ırk ve sınıfın karmaşıklığına keskin bir bakış atıyor. Kriz anlarında en yakın bağlarımızın nasıl yeniden şekillendiğini ve beklenmedik anda yenilerinin nasıl oluştuğunu araştırıyor.

    Roman, Ekim 2020'de yayınlandı ve Barack Obama'nın Yaz Favorileri'nden biri olarak listelenen 2020 Ulusal Kitap Ödülleri için finalist oldu. Diğerlerinin yanı sıra The Washington Post, NPR, Time, Esquire ve Elle tarafından Yılın En İyi Kitabı seçildi. Şu anda bir prodüksiyon başlangıç ​​tarihi hala bilinmiyor. Moonlight ve Green Book'taki performanslarıyla iki kez Oscar kazanan Ali, sadece oyunculukla meşgul olmakla kalmıyor, aynı zamanda yapımcılık da yapıyor. Başrolünü oynadığı ve yapımcılığını üstlendiği Apple Studios filmi Swan Song, ödül sezonuna hazırlanıyor ve 17 Aralık olarak vizyon tarihini açıkladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top