Hesabım
    DC Filmleri Başkanı Walter Hamada Görevinden Ayırldı

    DC Films başkanı Walter Hamada, 15 yılın ardından görevinden ve Warner Bros Discovery markasından tamamen ayrılıyor.

    Warner Bros.

    Walter Hamada, Warner Bros. Discovery'deki DC Films başkanlığından resmi olarak ayrılıyor. Hamada, 15 yılı aşkın bir süre boyunca Warner Bros. için çalıştı ve dört yıl boyunca DC Films'in Başkanı olarak görev yaptı. Hamada, WarnerMedia ve Discovery Inc. birleşmesinden sonra Warner Bros'tan ayrılan beşinci stüdyo yöneticisi oldu.

    Zaslav, DC'yi yönetmesi için Marvel Stüdyoları'nın başındaki Kevin Feige gibi bir yönetici getirmek istediğini açıkça belirtmişti ve bu durum Hamada'nın ayrılmasının arkasındaki temel etkenlerden biri olduğu düşünülüyor.

    Kendi dönemi boyunca aldığı bazı kararlar nedeniyle eleştirilen Hamada, DC için birçok başarıya da imza attı. DC Filmleri ve HBO MAx arasındaki geçişi sağlamasının yanı sıra pandemi sırasında, dünya çapında toplam 771 milyon dolar hasılat yapan son derece başarılı bir film olan "The Batman"in çekim sürecini yönetti. Hamada'nın başkanlık ettiği DC'ye bağlı olmayan filmler arasında "The Conjuring", "The Final Destination", "Friday the 13th" ve "It" yer alıyor.

    Warner Bros'tan ayrılmasına rağmen Hamada'nın yapımcı veya yönetici olarak başka bir pozisyona geçmesi bekleniyor. Bildirildiğine göre kendisine başka bir yapım anlaşması teklif edildi, ancak Warner Bros'un "Batgirl" filmini hurdaya çıkarma kararını eleştirdiği için Hamada bu teklifi reddetti.

    "Batgirl" tartışmasından sonra, stüdyo yöneticisi Michael De Luca ve Pam Abdy, Hamada'yı 21 Ekim'de vizyona girecek olan "Black Adam"ın çıkışına kadar kalmaya ikna etti. Diğer yandan Hamada ve Dwayne Johnson'ın, "Black Adam"daki spoiler: Superman sahnesi konusunda anlaşamadığı, Hamada'nın buna tamamen karşı çıktığı da söylentiler arasında...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top