Hesabım
    Testere'nin Jigsaw'ı Tobin Bell Geri Dönüyor!

    Testere serisinin orijinal katili geri dönüyor!

    Twisted Pictures

    Orijinal Jigsaw katili Tobin Bell, bir sonraki Testere filmiyle geri dönecek. Jigsaw bu sefer gerçekten geri dönüyor, Tobin Bell bir sonraki Testere filminde John Kramer rolünü yeniden canlandıracak. Filmin çekimleri bu ayın sonlarında başlayacak ve 27 Ekim 2023'te vizyona girecek.

    Bir sonraki Testere filminin aslında bir devam filmi olduğu düşünülüyordu ve bu yılın başlarında Testere 6 ve Saw: The Final Chapter'ın yönetmeni Kevin Greutert'ın yönetmen koltuğunda olduğu duyurulmuştu. Ancak Bell'in dönüşü kafalarda bir soru işareti yarattı. Yeni Testere filmi bir prequel mi olacak?

    Jigsaw ilk olarak 2004 yılında orijinal Testere'de Jigsaw Killer olarak karşımıza çıktı. Kurbanlarını yakalayan ve onlara hayati tehlike arz eden oyunlar oynatarak hayatta kalma isteklerini test eden bir seri katilin hikayesini anlatan film büyük bir hit oldu ve bir dizi devam filmi ve spin-off ile bugünlere kadar geldi.

    Ne yazık ki, yaklaşmakta olan proje hakkında çok az şey biliniyor, bu yüzden yeni filmin bir prequel mi yoksa bir spin-off mu olacağı belli değil. Bell'in durumu göz önüne alındığında spoiler: (Kramer, Testere 3'ün sonunda öldürüldü) bir devam filmi pek olası olmasa da, yine de mümkün olabilir. Filmin Spiral ile de bir bağlantısı olup olmayacağı şimdilik bilinmiyor.

    Saw yapımcıları Mark Burg ve Oren Koules, “Tobin ile yeniden bir araya gelmek ne kadar heyecan verici” derken, "John Kramer bu seriyi bir fenomen haline getiren sihrin en büyük parçası" diye eklediler.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top