Hesabım
    "Guardians of the Galaxy Holiday Special"dan İlk Fragman!

    Özel bölüm, 25 Kasım'da izleyiciyle buluşacak.

    Marvel Studios "The Guardians of the Galaxy Holiday Special"dan ilk fragmanı yayınlandı. Galaksinin Koruyucuları'nın Dünya'yı ziyaret edeceği bu özel noel bölümü 25 Kasım'da Disney+'ta yayınlanacak.

    Serinin diğer filmleri gibi James Gunn tarafından yönetilen özel bölümde; Drax (Dave Bautista), Rocket (Bradley Cooper), Groot (Vin Diesel), Nebula (Karen Gillan), Mantis (Pom Klementieff) ve Kraglin (Sean Gunn), Gamora'nın yokluğuyla hüzünlenen Peter Quill'i (Chris Pratt) neşelendirmek için Dünya'ya gelmeye karar veriyorlar. Planları onları Hollywood'a sürüklediğinde Drax ve Mantis, Star-Lord'a verilecek en uygun Noel hediyesinin, onun geçmişte sıkça övdüğü bir aktör olan Kevin Bacon olduğunu düşünüyorlar!

    Galaksinin Koruyucuları ilk kez 2014 yılında izleyici karşısına çıktı. 2017 yılında gelen devam halkasının dışında, "Avengers: Infinity War"da ve "Avengers: Endgame"de Thanos'a karşı mücadele eden ekip, Marvel Sinematik Evreni'nin eğlenceli olduğu kadar önemli üyeleri haline geldiler.

    Serinin 2023 ilkbaharında çıkacak son filmi "The Guardians of the Galaxy Vol. 3"de, orijinal karakterlerin yanı sıra Adam Warlock rolünde Will Poulter, High Evolutionary rolünde Chukwudi Iwuji, Spacedog Cosmo rolünde Maria Bakalova ve hatta Bebek Rocket yer alacak.

    Tüm Marvel içeriklerini Disney+'ta izlemek abone olun...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top