Hesabım
    "The Batman 2"yi 2025'e Kadar Beklemeyin!

    Filmin en erken 2025'te çıkacağı açıklandı...

    Warner Bros.

    James Gunn ve Peter Safran'ın DC Film, TV ve Animasyon bölümlerini denetlemek üzere işe alınmasıyla ilgili daha fazla ayrıntı gündeme gelince, hayranlar tarafından heyecanla beklenen "The Batman 2"nin Warner Bros vizyon takvimindeki yeri de ortaya çıktı.

    Matt Reeves'in "The Batman" devam filmi Warner Bros tarafından resmen onaylandı. Hatta Reeves ve ilk filmde de senaryoya katkısı olan Mattson Tomlin filmin senaryosunu yazmaya başladılar. Ancak Variety'nin bildirdiğine göre, filmin gün yüzüne çıkmasına çok zaman var.

    Robert Pattinson'ın Batman kostümünü yeniden giyeceği devam filminin "en erken" 2025 yılında sinemalarda olacağı tahmin ediliyor. "The Batman 2" vizyon takviminde, Henry Cavill'in geri döneceği yeni Superman filmine katılacak. Bu proje şu anda yazarlardan fikir topluyor.

    Matt Reeves ve sahibi olduğu 6th & Idaho yapım şirketi, geçtiğimiz aylarda Warner Bros. ile bir anlaşma imzalamıştı. Buna göre stüdyo, geliştirme dönemindeki bir projeye mali destek vererek ileride projeyi yapım ve dağıtım için ilk elden değerlendirme hakkı elde ediyor.

    Warner Bros'un yeniden yapılandırılmasından sonra bu anlaşmanın imzalandığı ilk yönetmen Reeves oldu. Film Departmanı başkanları Michael De Luca ile Pamela Abdy, yönetmenin stüdyo için bir mihenk taşı haline geldiğini görmeyi umduklarını açıkladılar.

    Reeves Warner Bros. için "The Batman 2" dışında, başta Colin Farrell'ın filmdeki rolünü yinelediği "The Penguin" dizisi olmak üzere bir dizi yeni projeyi geliştiriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top