Hesabım
    Henry Cavill'den Solo "Sherlock" Filmi Gelecek mi?

    Enola Holmes 2'nin jenerik sonu sahnesi akıllarda soru işareti yaratmıştı.

    Netflix

    Kısa süre önce Netflix'te yayınlanan Enola Holmes 2'nin jenerik sonu sahnesi, ikonik ikili Sherlock Holmes ve John Watson'ın bir araya geldiğine dair ipucu veriyor gibiydi, ancak aktör Henry Cavill aksini söylüyor.

    Netflix, Enola Holmes'a Sherlock Holmes Spin-Off'u Çekmeyi Düşünüyor

    Sherlock ve ortağı John Watson'ın ilk kez bir araya geldikleri bu sahne, hayranlarını Cavill'in baş rolde oynayacağı olası bir solo film hakkında heyecanlandırırken, oyuncu The Wrap ile yaptığı bir röportajda Enola Holmes dünyasının hâlâ büyük ölçüde Enola ile ilgili olduğunu söyledi.

    Cavill, "Bu evren büyük ölçüde Enola'ya ait, bu yüzden o her zaman işin içinde olacak. İki karakter arasında bu bağlantıyı kurmanın önemli olduğunu düşünüyorum.” dedi. Cavill, yönetmen Harry Bradbeer tarafından yapılan açıklamaları yineleyerek, Enola'nın karakterinin bu hikaye için çok önemli olduğunu ve onu diğer Sherlock hikayelerine kıyasla bu kadar benzersiz kılan şeyin de bu olduğunu söyledi.

    “Bence Enola'nın evreninde, tüm literatürde ve diğer tüm ortamlarda Sherlock'un bir Enola'sı yok. Bir Watson'ı var ama bu, bir Enola'ya sahip olmaktan çok farklı. Orada Enola ile güçlü bir duygusal bağ var, yetiştirilme biçimleri arasında bir benzerlik var. Enola'ya gelince, her zaman Enola evrenine özgü olan bu bağlantı ile ilgili bir duygusallık var, biraz farklı bir bakış açısı sağlıyor bu. " dedi.

    Liam Hemsworth "The Witcher" 4. Sezonda Henry Cavill'in Yerine Geçiyor!

    Devam filminde, itibarlı genç dedektif olarak Millie Bobby Brown, Sherlock Holmes olarak Henry Cavill, Tewkesbury olarak Louis Partridge, Eudoria Holmes olarak Helena Bonham Carter ve Edith olarak Susan Wokoma geri döndü. Onlara David Thewlis, Adeel Akhtar, Sharon Duncan-Brewster, Abbie Hern, Hannah Dodd ve Gabriel Tierney katıldı.

    Enola Holmes 2

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Liam Hemsworth "The Witcher" 4. Sezonda Henry Cavill'in Yerine Geçiyor!
    • Netflix, Enola Holmes'a Sherlock Holmes Spin-Off'u Çekmeyi Düşünüyor
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top