Hesabım
    Recep İvedik 7 Ne Zaman Yayınlanacak?

    Disney+ Recep İvedik 7'nin Yayın Tarihini Açıkladı

    Disney+

    Disney+'ın lansmanında da duyurusunu yaptığı ve bu kez dijital bir platformu tercih eden komedyen Şahan Gökbakar'ın rekortmen komedi serisi Recep İvedik filminin 7.sinin ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Disney+ bir teaser afiş ile Recep İvedik 7'nin 9 Aralık'ta platformda yayınlanacağını duyurdu.

    Disney+'ın yerli projeleri ve çok daha fazlasını izlemek için tıklayın...

    Disney Plus "Recep İvedik 7"den İlk Görselleri Yayınladı

    Çekimleri geçtiğimiz yaz aylarında Ayvalık'ta gerçekleşen Recep İvedik 7'de Şahan Gökbakar'a Öznur Serçeler, İrfan Kangı, Murat Ergür, Eray Türk ve Nurullah Çelebi eşlik ediyor. Gişe rekortmeni serinin yeni filminde, şehir hayatı ve ekonomik koşullardan bunalan Recep İvedik, en yakın arkadaşı Nurullah’ı da yanına alarak babaannesinden kendisine miras kalan Ayvalık'taki köy evine gitmeye karar veriyor.

    Seriyi başlatan 2008 tarihli "Recep İvedik" ve devamında gelen bütün filmler gişede büyük başarı gösterdi.  Son film "Recep İvedik 6", 2019 yılının sonbaharında vizyona girdi ve toplamda yaklaşık 4 milyon izleyiciye ulaşmasına rağmen, serinin diğer filmlerinin gerisinde kaldı. Yerli gişede, tüm zamanların en çok izlenen yerli filmleri sıralamasında ilk sırada 7 milyon 434 bin seyirci ile "Recep İvedik 5", ikinci sırasında 7 milyon 369 bin seyirci ile "Recep İvedik 4" yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top