Hesabım
    Amerika'da Yeni Yıl Gişesinin Hakimi "Avatar 2"

    "Avatar: The Way of Water" Amerika gişesinin zirvesindeki yerini koruyor.

    Disney

    "Avatar 2" vizyondaki üçüncü haftasında da Amerika gişesinin liderliğini bırakmadı. Geçen haftanın Noel tatiline göre, yeni yıl hafta sonunda bilet satış oranını %6 arttıran film 63.4 milyon dolar kazançla gişeni zirvesinde. Amerika'daki toplam hasılatı 421.6 milyon dolara ulaşan filmin dünya çapındaki hasılatı ise 1 milyar 397 milyon dolara ulaştı ve hızlı artmaya devam ediyor.

    Oldukça olumlu eleştiriler alan "Puss in Boots: The Last Wish" 16.3 milyon dolar hafta sonu hasılatıyla, gişenin ikinci sırasındaki yerini korudu. Vizyondaki ikinci ayını dolduran "Black Panther: Wakanda Forever" ise yeniden üçüncü sıraya yükseldi. Hafta sonunda 4.8 milyon dolar kazanan filmin Amerika'daki toplam hasılatı 438 milyon dolar.

    Gişenin dördüncü sırasında "Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody" var. Hafta sonunda 4.3 milyon dolar kazanan filmin Kuzey Amerika hasılatı 15 milyon dolara ulaştı ancak 45 milyon dolar bütçeli bir film için bu oldukça kötü. Beşinci sırada ise Damien Chazelle imzalı "Babylon" var. İkinci hafta sonunda da filmin durumu değişmedi. Diğer pek çok film Noel hafta sonuna göre yalnızca küçük düşüşler veya artışlar görürken, "Babylon" hafta sonunda %17 düşüşle 2.7 milyon dolar kazandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top