Hesabım
    Hugh Grant: "Evet, James Bond ile Evliyim"

    Hugh Grant, "Glass Onion"da Benoit Blanc'ın eşini oynadığını doğruladı.

    .

    Rian Johnson'ın 2019 tarihli, En İyi Orijinal Senaryo Oscar'ı sahibi "Knives Out" filminin devam halkası "Glass Onion: A Knives Out Mystery" filmi geçtiğimiz hafta Netflix'te yayınlandı ve hem izleyicilerden hem de eleştirmenlerden beğeni topladı.

    Filmin eğlenceli sürprizlerinden biri Hugh Grant'ın küçük rolüydü. Grant, Collider'a verdiği röportajda, küçük bir an için gördüğümüz karakterinin Daniel Craig'in canlandırdığı Dedektif Benoit Blanc'la evli olduğunu doğruladı: "Doğru, James Bond ile evliyim. Bu en küçük an. Bunu neden yapmak istediklerini gerçekten bilmiyorum ama her neyse, 'Knives Out'un harika olduğunu düşündüm ve bu yüzden evet, neden olmasın dedim..."

    Yönetmen ve senarist Rian Johnson daha önce, Blanc'ın köken hikayesini gösteren bir "Knives Out" prequel filmi hakkındaki tüm spekülasyonları kapatmıştı. Yönetmen bunun yerine, Grant'in sahnesinde de olduğu gibi, Blanc'ın kişisel hayatına "küçük bakışlar" atmayı tercih ediyor.

    Daniel Craig'e başrollerde Edward Norton, Janelle Monae, Kate Hudson, Dave Bautista gibi isimlerin eşlik ettiği filmde, Ethan Hawke, Natasha Lyonne, Kareem Abdul-Jabbar ve geçtiğimiz yıl hayatlarını kaybeden Angela Lansbury ile Stephen Sondheim da küçük rollerde yer aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top