Hesabım
    Marvel'dan Zaman Çizelgesi Kitabı Geliyor!

    Marvel Studios, zaman çizelgesini aydınlatmak için kitap çıkarıyor.

    Disney

    Marvel Studios, Marvel Studios' The Marvel Cinematic Universe: An Official Timeline adlı yeni kitabın lansmanı için Penguin Random House ile birlikte çalışıyor.

    Saygın eğlence gazetecilerinden oluşan üçlü; Anthony Breznican, Amy Ratcliffe ve Rebecca Theodore-Vachon, Marvel Sinematik Evreni'nin hayranlarının, serinin büyüyen hikâyesini, zaman çizelgelerini, karakterlerini takip etmelerine yardımcı olacak ve Marvel filmi hakkında bazı açıklamalar sunacak kitap için iş birliği yapıyor.

    Marvel Filmleri ve Dizileri İzleme Sırası

    320 sayfalık kitap, MCU için "kesin, film yapımcısı tarafından onaylanan" kılavuz olarak adlandırılıyor. Kitap, Marvel'ın 6. faza geçişi öncesinde net bir kılavuz sunacak. Marvel Sinematik Evreni'nin 4. fazı "Black Panther: Wakanda Forever" ile sona erdi ve 5. faz "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" filmiyle birlikte 17 Şubat'ta başlıyor.

    Kitapta ayrıca Kaptan Amerika'nın kalkanının tarihi, Çoklu Evren'in oluşumu ve daha fazlası hakkında daha ayrıntılı bilgilerin yanı sıra özel infografikler, zaman çizelgeleri ve fotoğraflar yer alacak. Yayın tarihi 5 Eylül 2023 olan kitabın resmi özeti şu şekilde:

    Marvel Sinematik Evreni (MCU) çok geniş, inanılmaz derecede çeşitli ve zengin bir şekilde karmaşık. Farklı dünyalar, farklı zaman çizelgeleri, sayısız karakter...

    Bu, o evrenin rehberidir. Marvel Studios ile yakın işbirliği içinde yaratılan bu kitap, en büyük soruları yanıtlayacak: ne, ne zaman, nerede ve neden oldu? Big Bang öncesinden Blip'e ve ötesine kadar MCU'nun tüm hikayesini takip edin.

    Yol boyunca, Iron Man zırhlarının evrimi, Sonsuzluk Taşları arayışı ve Çoklu Evren'in oluşumu hakkında daha fazla bilgi edinin. Uzaylıların Dünya'yı kaç kez işgal ettiğini veya Kaptan'ın kalkanının tüm geçmişini bilmek ister misiniz? Başka yerde aramayın!"

    Marvel Sinematik Evreni'nin 5. ve 6. Fazında İzleyeceğimiz Tüm Yapımlar

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top