Hesabım
    "The Batman 2" DC Planlarından Etkilenecek mi?

    Yönetmen Matt Reeves, hayranların merak ettiği soruyu yanıtladı...

    Warner Bros.

    Yönetmen Matt Reeves, şu sıralarda geçen yılki "The Batman"in devam filmi için senaryo üzerinde çalıştığını doğruladı. Cloverfield'ın 15. yıl dönümü için Collider'la özel bir röportaj gerçekleştiren Reeves, yeni DC Universe planlarının Gotham City'de kendi köşesini inşa etmesine engel olmadığını belirtti.

    Robert Pattinson'ın Batman rolünü üstlendiği film eleştirel başarısının yanı sıra tüm dünyada 770 milyon dolar hasılat elde ederek yılın en kazançlı filmlerinden biri oldu. Hemen konuşulmaya başlanan devam filminin geleceği onaylanmış olsa da, geçtiğimiz Kasım ayında James Gunn ve Peter Safran'ın DC Film Departmanı'nın başınna getirilmesiyle birlikte "The Batman 2" hakkında bazı şüpheler ortaya çıkmıştı.

    Warner Bros'un yeni DC başkanları şimdilerde 10 yıllık bir plan hazırlıyorlar. Bu planlar henüz açıklanmadı ama ikilinin büyük değişiklikler hedeflediği biliniyor. Matt Reeves'in "The Batman" filminin alınacak kararlardan bağımsız ilerleyeceğine dair bazı haberler olsa da filmin bütün bu yeniden yapılandırmadan etkilenip etkilenmeyeceği merak ediliyor.

    "The Batman 2"yi 2025'e Kadar Beklemeyin!

    Collider, Reeves'e bu yıl herhangi bir film çekip çekmeyeceğini sorduğunda yönetmen, önce bu soruya cevap veremeyeceğini belirtse de sonrasında şu ifadeleri kullandı: "ama bir film üzerinde çalışıyoruz. Sana bu şekilde söyleyeceğim. Tamamen içine gömüldük, ortağım ve ben yazıyoruz, Mattson [Tomlin] ve ben yazıyoruz; ve bu gerçekten heyecan verici, yaptığımız şey için gerçekten heyecanlıyım."

    Tomlin, "The Batman" senaryosunda Reeves ile birlikte çalıştı. İkili devam filmini de birlikte kaleme alıyorlar. Reeves, röportajda ayrıca Robert Pattinson'la çalışmaktan gerçekten heyecan duyduğunu da belirtti ve "çünkü onun çok özel bir insan ve aktör olduğunu düşünüyorum" dedi.

    Matt Reeves'in dikkat çektiği önemli bir nokta da, HBO Max'in, çekimleri önümüzdeki ay başlayacak olan "The Penguin" dizisinin Batman devam filmiyle bağlantılı olacağıydı. Dizi, Colin Farrell'ın canlandırdığı karakterin nasıl büyük bir suç imparatoru haline geldiğini anlatacak.

    Colin Farrell "The Penguin" Dizisini Anlattı

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top