Hesabım
    Ethan Hawke ve Julia Roberts'ı Bir Araya Getiren Netflix Filmi "Leave the World Behind" Hakkında Bildiğimiz Her Şey

    Oyuncu kadrosunda ayrıca Mahershala Ali, Kevin Bacon, Myha'la Herrold gibi isimler var...

    Beyazperde

    Netflix'in önümüzdeki aylarda izleyeceğimiz göz alıcı filmlerinden biri, başrollerini Julia Roberts ve Ethan Hawke'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda 2 Oscar'lı Mahershala Ali, Kevin Bacon, Myha'la Herrold (Bodies, Bodies, Bodies), Farrah MacKenzie (Logan Lucky) gibi isimlerin yer aldığı "Leave the World Behind" filmi. Filmin ilk görseliyle birlikte yayın tarihi de 8 Aralık 2023 olarak açıklandı.

    "Mr. Robot" dizisinin yaratıcısı ve senaristi Sam Esmail tarafından yazılıp yönetilen filmi izlememize oldukça uzun bir zaman var fakat yıldız isimleri bir araya getiren "Leave The World Behind" bizi şimdiden heyecanlandırıyor. Peki filmin konusu ne?

    Netflix

    Netflix'in tüm 2023 filmlerinden görseller içeren kısa tanıtım videosunda, "Leave the World Behind"dan bir iki saniyelik kısa bir görüntü izleme şansı elde ediyoruz. Dehşet içindeki Julia Roberts'ın terk edilmiş arabalarla dolu bir yolda olduğu görüntülerin üstüne "Bir şeyler oluyor ve onlara güvenmiyorum!" diyen sesi biniyor. Bir televizyon ekranı görüntüsünde ise "Ülke Genelinde Siber Saldırılar" yazısı dikkat çekiyor.

    Netflix 2023 Filmlerini Duyurdu: Rebel Moon, Extraction 2, Pain Hustlers, Damsel...

    Filmin konusu resmi özetinde şu şekilde özetleniyor: Long Island'daki bir aile tatili, gizemli bir bilinç kaybı haberi getiren iki yabancı tarafından yarıda kesilir. Tehdit giderek yaklaşırken, her iki aile de bu çökmekte olan dünyada kendi yerleriyle boğuşurken potansiyel krizden en iyi nasıl kurtulacağına karar vermelidir.

    Netflix, 2021'in Oscar adayı felaket filmi "Don't Look Up" gibi kıyamet temalı yıldızlarla dolu filmler yayınlamaya açıkça yabancı değil. Adam McKay'in imzasını taşıyan "Don't Look Up" bir kara komediydi. "Mr. Robot" ile ortaya koyduğu işe bakarak, Sam Esmail imzalı "Leave the World Behind"in çok daha gerçekçi ve sert bir tonda olacağını söyleyebiliriz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top