Hesabım
    Lady Gaga "Joker 2" Çekimlerine Başladı!

    "Joker: Folie à Deux" için Joaquin Phoenix'e katılan Lady Gaga çekimlerin başladığını paylaştı.

    .

    Todd Philips'in 2019 yapımı "Joker" filminin devam halkası "Joker: Folie à Deux" önümüzdeki dönemin en çok beklenen filmlerinden biri. Filmin müzikal olacağının açıklanması ve ardından Joaquin Phoenix'e eşlik etmek üzere, Harley Quinn olarak Lady Gaga'nın filme katılması büyük şaşkınlık yarattı.

    Yönetmen Philips Aralık ayında Instagram hesabında filmden ilk görüntüyü paylaşmıştı. Arthur Fleck'i traş olurken gördüğümüz bu karenin ardından filmin çekimlerinin nasıl ilerlediğine dair herhangi bir resmi paylaşım olmadı ancak Lady Gaga, Instagramda yaptığı bir paylaşımla film için sete çıktığını ima etti.

    Joker: Folie à Deux'a İlk Bakış!

    "Top Gun: Maverick" için yaptığı "Hold My Hand" şarkısıyla Salı günü açıklanan Oscar adayları arasında olan Lady Gaga, Instagram hesabında bir demet çiçekle fotoğrafını paylaştı ve "Müziğin ve sinemanın büyüsü için çok minnettarım. Seni seviyorum ortak yazarım [BloodPop] Şimdi setteyim, küçük canavarlara büyük sevgiler!" notunu düştü.

    Lady Gaga'nın Joker devam filmine katıldığı Ağustos 2022'de resmen duyurulmuştu. Duyuru Joker ve Harley Quinn'in dans eden siluet figürlerinin yer aldığı kısa bir teaser ile geldi, ancak şimdiye kadar filmin yapım sürecinden herhangi bir görüntü paylaşılmadı. "Joker" filmi, herkesin tanıdığı Batman kötü karakterini daha çok bir karakter çalışması olarak ele almıştı. Devam filminde Lady Gaga'nın nasıl bir Harley Quinn olacağı büyük merakla bekleniyor.

    Gotham City'nin Unutulmaz Kadınları
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top