Hesabım
    Joker: Folie à Deux'a İlk Bakış!

    Yönetmen Todd Phillips, filmden ilk kareyi paylaştı.

    Warner Bros.

    Oscar ödüllü 2019 tarihli Joker filminin devamı Joker: Folie à Deux'un çekimleri başlarken, yönetmen Todd Phillips, Joaquin Phoenix'in Arthur Fleck karakterindeki bir fotoğrafını Instagram'da paylaştı.

    Devam filminde Phoenix ile birlikte Lady Gaga'nın Harley Quinn'i, Zazie Beetz'in Sophie Dumond'ı canlandıracağı bilinenler arasında. Kadroda ayrıca Brendan Gleeson ve Catherine Keener'in de rol alması bekleniyor.

    Todd Phillips'in yeniden yönetmen koltuğuna oturacağı devam filmi, gişe rokarları kıran ilk filmdeki performansıyla Oscar kazanan Joaquin Phoenix'i Arthur Fleck olarak geri getiriyor. Devam filminin konusu bilinmemekle birlikte, Phillips senaryoyu Joker'in yardımcı yazarı Scott Silver ile birlikte yazdı. İlk film, palyaço olarak çalışan ve mental sorunlar yaşayan hevesli bir stand-up komedyenini konu alıyordu.

    "Joker 2" Hakkında Bildiğimiz Her Şey

    Devam filmi için şimdilik elimizdeki tek ipucu, filme adını veren "Folie à Deux", yani "iki kişilik delilik" olarak çevrilebilen bir tabir. Bu aynı zamanda bir kişinin sanrılarının başka bir ya da birden çok kişiye aktarılmasıyla görünen psikopatalijik bir durum olan ve dilimize "paylaşılmış psikotik bozukluk" olarak çevrilen bir psikolojik rahatsızlığın tıbbi adı. Buradan yola çıkarsak, Joker 2'de Arthur Fleck'in sanrılarını paylaşan bir Harley Quinn görebiliriz.

    Joker: Folie à Deux, 4 Ekim 2024'te sinemalarda gösterime girecek .

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top