Hesabım
    Keanu Reeves'ten John Wick Spinoff Filmi "Ballerina"nın Başrolü Ana de Armas'a Övgüler!

    Keanu Reeves "Ballerina"da John Wick rolünü yineleyecek.

    .

    "John Wick: Chapter 4" için geri sayım son hızıyla devam ederken, filmin tanıtım faaliyetleri aracılığıyla hem John Wick serisi hem de spinoff projeleri hakkında yeni detaylar öğreniyoruz. 24 Mart'ta vizyona girecek olan "John Wick 4", John'un hikayesine devam ederken, "The Continental" adlı üç bölümlük bir mini dizi, bu yılın sonlarında gelecek ve Winston karakterinin gençliğini anlatacak.

    Büyük merakla beklenen diğer bir proje ise Ana de Armas başrollü "Ballerina" filmi. Bu film, üçüncü John Wick filminde gördüğümüz Bale okulunda yetişen genç bir suikastçının, öldürülen ailesinin intikamını alma yolculuğunu anlatacak. Ana serinin başrolünü üstlenen Keanu Reeves de filmde rol alacak. Daha önce Ana de Armas, Reeves ile birlikte çektikleri aksiyon sahnelerinden bahsederek aktörün "en iyisi" olduğunu söylemişti.

    Ana de Armas: Keanu Reeves ile Dövüşürken Şikayet Edemem!

    Total Film ile konuşan Reeves de Ana de Armas'ı övgülere boğdu. İkili 2015 yapımı suç ve korku filmi "Knock Knock"ta da birlikte rol almıştı. "Ballerina"nın hikayesini çok beğendiğini dile getiren Reeves, "Len Wiseman'ın bir vizyonu var ama aynı zamanda John Wick'in dünyasını sevgiyle kucaklıyor. Ian McShane, Winston rolünde. Bu yüzden, soğukkanlı bir yönetim devri olduğunu hissettim ve kısa da olsa o kıyafeti tekrar giymek eğlenceliydi. [John]'un Ballerina'da yer almasının bir nedeni var; çok organik. Ve Ana ile çalışmak harikaydı. Aksiyonu gerçekten çok seviyor ve bunda gerçekten çok iyi."

    Filmde Ana de Armas'a Keanu Reeves'in yanı sıra rollerine geri dönen Ian McShane, Anjelica Huston ve Lance Reddick eşlik edecek. Ayrıca Gabriel Byrne, Norman Reedus ve Catalina Sandino Moreno kadroya dahil oldu. Filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top