Hesabım
    M. Night Shyamalan: Bruce Willis İçin Çok Ağladım, Ona Minnetarım

    Shyamalan, "Altıncı His" yıldızı Bruce Willis ve hastalığı hakkında konuştu.

    .

    Yönetmen M. Night Shyamalan, 3 Şubat Cuma günü vizyona girecek son filmi "Kulübeye Tıklat" için gerçekleştirdiği tanıtım turlarında daha önce üç filmde birlikte çalıştığı Bruce Willis hakkında konuştu. Yönetmen ve oyuncu, ilk kez 1999 yapımı "Altıncı His" filmi için bir araya gelmiş, sonrasında da 2000 yapımı "Ölümsüz" ve 2019 yapımı "Glass" filmlerinde birlikte çalışmıştı.

    Bruce Willis'in ailesi geçtiğimiz Mart ayında, aktöre afazi teşhisi konulduğunu ve bu nedenle oyunculuk kariyerini sonlandırdığını açıklamıştı. Beyinde meydana gelen işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan afazi hastalığı konuşma, konuşulanı anlama gibi becerileri etkiliyor, aynı zamanda "söz yitimi" olarak da biliniyor.

    "Kulübeye Tıklat"tan Önce İzlemeniz Gereken 10 Harika M. Night Shyamalan Filmi

    Shyamalan, The Hollywood Reporter ile gerçekleştirdiği röportajda, Bruce Willis'in kendisi için "dünyalara bedel" olduğunu söyledi ve şu ifadelerde bulundu: "Onun için ve ailesi için her şeyi yaparım ve [bu hastalık] hayatına dahil olan herkes için çok zor oldu. Bu konuda çok gözyaşı döktüm ve babam da benzer şeylerden muzdarip. Yani bunun her iki cephede de olması, her şeyin ne kadar değerli olduğunun farkına varmak çok derin."

    Shyamalan, Willis hakkında şöyle devam etti: "Yani yaptığı şey için minnettarım çünkü hiçbir şekilde mikro yönetim yapmadı. Beni sistemden erkenden korudu, bu yüzden ona sonsuza kadar minnettarım." Aktörün oyunculuğa veda ettiğini duyurmasından sonra yönetmen Twitter hesabından "Ağabeyim Bruce Willis'e sevgi ve saygılarımla. Harika ailesinin onu destek ve güçle çevrelediğini biliyorum. O her zaman çocukken duvarımdaki o posterdeki o kahraman olacak." sözlerini paylaşmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top