Hesabım
    "Constantine 2"nin DC Planlarında Yer Almaması Karışıklık Yarattı: Film İptal mi Edildi?

    Keanu Reeves'in hayata geçirmek için yıllarca uğraştığını belirttiği proje rafa mı kaldırıldı?

    Warner Bros.

    James Gunn ve Peter Safran'ın açıkladığı yeni DC Evreni planları arasında "Constantine 2" filminin yer almaması, hayranlarda bu filmin rafa kaldırıldığı yönünde bir endişe yarattı. DC evrenin geleceğinin açıklanmasından hemen önce, Keanu Reeves, Hellblazer çizgi romanından uyarlanan "Constantine"in devam filmi için yıllarca uğraştığını söylemişti.

    Keanu Reeves: Constantine 2 İçin Yıllarca Yalvardım!

    Reeves'in çabaları sonuç verdi ve Warner Bros. Pictures nihayet geçen yılın sonlarında bir devam filmine onay verdi. Ancak bu tarihten sonra Warner Bros'un DC bölümünde büyük değişiklikler yaşandı. James Gunn ve Peter Safran, DC Evreni'nin 10 yıllık geleceğini planlarken bir çok proje iptal edildi.

    DC takviminde "Constantine 2"nin adının geçmemesi bu filmin de iptal edilmişolabileceği endişesine yol açtı. Ancak Warner Bros. Discovery'nin bir sözcüsü, son birkaç gün içinde sosyal medyada dolaşan bu iddialara rağmen devam filminin rafa kaldırılmadığını Entertainment Weekly'e yaptığı açıklamada doğruladı.

    James Gunn DC Evreni'nin Geleceğini Açıkladı: Superman Legacy, Swamp Thing, Lanterns...

    Gunn ve Safran bundan bahsetmemiş olsa da, film muhtemelen yeni DC sürekliliğinin bir parçası olmayan "Elseworlds" yapımlarından biri olacak. Robert Pattinson'lı "The Batman" serisi ve Joaquin Phoenix'li Joker filmleri de DC Evreni'nden bağımsız olarak "Elseworlds" başlığı altında devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top