Hesabım
    Tom Holland'ın Marvel Sinematik Evreni'ndeki Geleceği Parlak!

    Kevin Feige, Tom Holland'ın Spider-Man'i için büyük planları olduğunu söyledi.

    Marvel Studios

    "Ant-Man and The Wasp: Quantumania", "Guardians of the Galaxy Vol. 3" gibi yakında izleyiciyle buluşacak filmler ve arkasından gelecek "Captain America: New World Order", "Avengers: Kang Dynasty" gibi yapımlar Marvel Sinematik Evreni'nin 5. ve 6. fazını şekillendirecek.

    Marvel Studios, önümüzdeki dönemde yayınlanacak film ve dizilerinden birçoğunu açıkladı fakat Spider-Man hakkında, Tom Holland'ın karakteri oynamaya devam edeceği dışında, net bir açıklama, bir film duyurusu yapılmamıştı. Ancak geçtiğimiz günlerde 3. Ant-Man filminin tanıtımı için EW ile konuşan Marvel Studios başkanı Kevin Feige "Spider-Man 4" filminin yolda olduğunu söyleyerek hayranları sevindirdi.

    Marvel'ın 5. Fazında Neden Spider-Man Filmi Yok?

    2021'in gişe rekortmeni "Spider-Man: No Way Home", Jon Watts'ın yönettiği Spider-Man üçlemesini noktalarken son yılların en büyük sinema başarılarından birine imza attı. Dolayısıyla Marvel, bu başarıyı devam ettirme şansının peşinden gidiyor. Kevin Feige, önlerinde Peter Parker'a odaklanan çok fazla hikayenin olduğunu vurgulayarak, Tom Holland'ın Spider-Man'inin MCU'daki geleceğini işaret etti.

    EW röportajında Feige'ye Marvel Studios'un, Spider-Man film haklarını elinde tutan Sony ile olan ilişkisi ve karakterin geleceği soruldu. Feige "Tüm söyleyebileceğim bir hikayemiz var. Bunun için büyük fikirlerimiz var ve yazarlarımız şimdi bunu kaleme alıyorlar" dedi. Henüz senaryo bile tamamlanmadığı için yakın zamanda yeni bir Spider-Man filmi izlememiz pek olası görünmese de bu açıklamadan anlıyoruz ki Feige ve Marvel Studios'un hayranların favorisi seriyi, Peter Parker'ı ve ona hayat vererek MCU'nun en sevilen oyuncularından biri olan Tom Holland'ı bırakmaya niyeti yok.

    MCU Peter Parker'ı, onun herkesçe çok iyi bilinen köken hikayesini anlatmadan evrene dahil etmişti. Ancak üçlemenin sonlandığı noktada May'in (Marissa Tomei) hayatını kaybetmesi bu üçlemeyi alternatif bir köken hikayesi haline getirdi. Şimdi elimizde tek akrabasının kaybının acısını yaşayan üstelik evrenden silindiği için sevgilisi MJ (Zendaya) ve en yakın arkadaşı Ned tarafından (Jacob Batalon) bile tanınmayan bir kahraman var. En sevdiğimiz ağ fırlatıcının bundan sonraki yolculuğunun nasıl olacağını ve Marvel Sinematik Evreni'nin geleceğinde nasıl bir rol üstleneceğini görmeyi heyecanla bekliyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top