Hesabım
    Luc Besson'un Dönüş Filmi "Dogman"den İlk Görsel!

    Caleb Landry Jones'un başrolde yer aldığı Dogman'den ilk görsel geldi.

    Kinology

     Léon: The Professional, Lucy5. Element ve Angel-A gibi sinema tarihinin unutulmaz filmlerine imza atan Fransız yönetmen Luc Besson'un geri dönüş filmi DogMan'den ilk görsel geldi.

    Başrolünde 2021 Cannes Film Festivali'nde gösterilen Nitram ile "En İyi Erkek Oyuncu ödülünü" alan Caleb Landry Jones'un yer aldığı, Berlin’s European Film Market'te alıcılarla buluşan film, dağıtım/satış şirketi Kinology'den Gregoire Melin'in dediğine göre izleyen herkesi büyüledi ve yönetmenin şimdiye kadarki en iyi filmi olarak değerlendirildi.

    Çocukluğunda şiddet yanlısı babası tarafından istismara uğrayan ve acımasızca köpeklere atılan Douglas'ın hikayesini anlatan DogMan yönetmenin şimdiye kadarki en karanlık filmi olarak görülüyor. Çocukluk travması ve fiziksel yaralanmalardan kurtulma yolculuğunda kendi yolunu bulmaya çalışan; bu uğurda toplumsal kuralları, cinsiyet sınırlamalarını da esneterek, köpek sevgisinde aşırıya kaçan bir karakter olan Douglas'ı canlandıran Landry Jones'un, duygusal ve fiziksel olarak rolü kucakladığı gelen ilk yorumlar arasında.

    Claeb Landry Jones, Nitram'ın dışında Sean Baker’in Oscar adayı “The Florida Project”, Jordan Peele'nin “Get Out” ve Martin McDonagh'nın “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.” gibi Oscar ödüllü filmlerinde de rol aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top