Hesabım
    Martin Scorsese "Killers of The Flower Moon"u Bitiremiyor!

    Filmin 2022'de vizyona girmesi planlanmıştı ancak Scorsese hala kurguda...

    .

    Martin Scorsese'nin 200 milyon dolar bütçeli dram filmi "Killers of the Flower Moon" bu yılın en çok merak uyandıran filmlerinden biri. Aslında filmin çekimleri 2021 yılının Nisan ayında başladı ve Ekim ayında tamamlandı. Apple Studios ve Paramount Pictures filmi 2022 yılının sonlarında, yani tam Oscar öncesi dönemde vizyona sokmayı planlıyordu, ancak filmin vizyon tarihi aniden 2023'e ertelendi.

    Peki bu ertelemenin nedeni neydi? Resmi bir açıklama yapılmasa da bu kararın arkasında, Martin Scorsese'nin genellikle uzun süren kurgu süreçlerinin yer aldığı düşünülüyordu ve Scorsese ile uzun yıllardır birlikte çalıştığı kurgucusu Thelma Schoonmaker'ın hala kurgu sürecinde olduğunu bildiren son raporlara göre bu tahminler doğru.

    Diğer yandan Scorsese'nin 2022 ortalarında yeniden çekimler istediği de biliniyor. Filmin oyuncularından Lily Gladstone, geçtiğimiz aylarda Variety ile gerçekleştirdiği röportajında, Martin Scorsese'nin yapım süreci boyunca filmi gerçeklere daha uygun olması için değiştirdiğini anlatmıştı.

    Martin Scorsese Yeni Filmi "Killers of the Flower Moon"u Neden Değiştirdi?

    Scorsese ve Schoonmaker'ın kurgu sürecinin yakında bitmesi ve filmin dünya prömiyerini Cannes Film Festivali'nde, yarışma dışı olarak yapması bekleniyor. Ancak Roger Friedman'ın bildirdiğine göre filmin süresi şu anda 3 saat 20 dakika ve Cannes kurulu filmi programa dahil etmek için filmin son kurgusunun kaç saat olacağını görmek istiyor. Apple'ın da filmin daha kısa olmasına yönelik talepleri var, fakat şu anda Martin Scorsese'nin bu taleplere karşılık verip vermeyeceğini kestirmek zor.

    Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Jesse Plemons, Brendan Fraser, John Lithgow ve Lily Gladstone'un rol aldığı "Killers of the Flower Moon" 1920'lerde geçiyor ve Oklahoma'daki Osage Cinayetleri ile FBI'ın kuruluş sürecini anlatıyor.

    Önümüzdeki Aylarda İzlemeyi Dört Gözle Beklediğimiz Filmler
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top